Netwerk voor arbeidsrelaties en personeelsbeleid

Het multimediale infopakket HR Square is sinds begin 2003 de absolute referentie als het gaat over objectieve informatie met betrekking tot arbeidsrelaties en personeelsbeleid. In het maandblad, in de wekelijkse elektronische nieuwsbrief, op de website en tijdens de seminaries en congressen staan de relevantie en de onafhankelijkheid van de informatie centraal.

Het tijdschrift laat u toe essentiële HR-vraagstukken vanuit alle invalshoeken te bestuderen en te overwegen. Onafgebroken besteden we ruime aandacht aan alle thema’s die belangrijk zijn voor wie een organisatie leidt en/of personeelsverantwoordelijkheid draagt: management, staffing, beloning en motivatie, opleiding en ontwikkeling, veiligheid en gezondheid én arbeidsrelaties (collectief zowel als individueel).

Deze thema's worden krachtig en stevig gedocumenteerd behandeld. Niet te kort, niet te lang. Sober en compact, in een taal en vormgeving die gericht is op maximaal leercomfort. Met oog voor gevalstudies, wetenschappelijke inzichten en het sociaaljuridische kader.

We verdelen onze aandacht evenwichtig over privébedrijven, kmo's, overheid en social profit.

We toetsen de theorie aan de praktijk en vice versa. Onmiddellijk bruikbaar en toepasbaar in uw eigen werkomgeving.

Kennismaken? Vraag een gratis proefnummer aan: bert@hrsquare.be of tel. (053) 60 56 75

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen