HR Square Seminarie: Een nieuwe kijk op mobiliteit

De tijd van een bedrijfsparking met alleen maar dieselwagens ligt achter ons. Maatschappelijk en ecologisch is het niet langer acceptabel alléén maar auto’s met klassieke verbrandingsmotoren als bedrijfswagen aan te bieden. Bovendien verplicht de overheid ons om over te schakelen naar elektrische mobiliteit, en dwingen de files ons om een nieuwe kijk op mobiliteit te ontwikkelen.

HR Square Conference (Dolce La Hulpe, 22-24/11/2021)

Het team van HR Square is bijzonder blij dat we de November Conference opnieuw op de agenda kunnen zetten. Van maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021 hebben we het, onder het voorzitterschap van professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS), over ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’, een thema dat door de crisis van afgelopen anderhalf jaar alleen maar actueler is geworden.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (oktober 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

HR Public - HR Day: Hoe klaar bent u voor hybride werken ?

Of we nu “voor” of “tegen” zijn, onze wereld gaat vooruit en leidt ons naar nieuwe werkvormen, nieuwe verhoudingen tussen werkgever en werknemer. De mens evolueert naar een nieuwe vorm van “hybride werk” en naar nieuwe beroepen. Tijdens deze conferentie krijgen we de kans om standpunten te delen en te confronteren met vertegenwoordigers uit de politieke en academische wereld, uit het lokale en Europese bestuur, maar ook uit het veld met een feedback van HRD’s uit de publieke sector.

The HR Congress: World Summit - Unleashing the Humane Enterprise

As we inch closer to a post-pandemic world, many business leaders are realizing that the ‘return to normal’ is an unchartered territory where we don’t know what the new normal will actually look like. Not surprisingly, most companies are experimenting with Hybrid and Remote work models. To answer these mighty challenges, The HR Congress created the World Summit – this year the 6th Annual edition.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (november 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

VOCAP: Themareeksen 2021

In 2021 organiseert VOCAP evenementen rond twee themareeksen: "Remote Working" en "Strategisch Talent Management". Bekijk hier de volledige jaarkalender.

IFBD: Budgetteren van personeelskosten

Ook uw HR afdeling ontsnapt niet aan het budget- en controleproces. Deze workshop bezorgt u helder inzicht in uw échte loonkost en leert u hoe u een correct, beheersbaar, flexibel en slim personeelsbudget maakt. Want uw personeelsbudget is meer dan de optelsom van alle loonbrieven…

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program

Word de professionele coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt! De doorwinterde trainers van Coaching The Shift en tevens 'Master Certified Coaches' bij de Internationale Coach Federatie nemen je graag mee in de fascinerende wereld van coaching.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen