[WEBINAR] Gezond thuiswerken

Op 29 juni bieden we HR-verantwoordelijken inzicht in hoe thuiswerk gezond en effectief kan zijn, en geven we concrete tips om ook in uw organisatie hybride werken tot een succes te maken. Schrijf u in voor dit gratis webinar, te volgen thuis en op kantoor.

HR Square Conference (Dolce La Hulpe, 22-24/11/2021) - NIEUWE DATUM

Het team van HR Square is bijzonder blij dat we de November Conference opnieuw op de agenda kunnen zetten. Van maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021 hebben we het, onder het voorzitterschap van professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS), over ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’, een thema dat door de crisis van afgelopen anderhalf jaar alleen maar actueler is geworden.

VOCAP: Het hybride werken - Interactieve keynote met PhD. Elke Geraerts

In deze webinar belicht Elke Geraerts de belangrijkste componenten van mentale veerkracht en hoe we deze kunnen inzetten om gezwind om te gaan met veranderingen die de pandemie ons oplegt. Verwacht een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot meer productiviteit, energie en geluk en minder angst en bezorgdheid. Met de bestseller Mentaal Kapitaal als rode draad leer je hoe je brein precies werkt en ontdek je technieken om je energie en focus te versterken en om deze tijd voldoende gemotiveerd door te komen.

PM Community: Private Revolution Live

Muziek en levensverhaal live gebracht door Jean Bosco Safari. Als afsluiter van dit werkjaar brengt PM Community de mensen samen in een aangenaam sfeervol muzikaal kader, uiteraard coronaproof.

[WEBINARREEKS] Idewe: Zo geeft u uw hybride werkomgeving vorm

Vanaf 1 juli 2021 is telewerken niet langer verplicht. Toch zullen we er niet meteen afscheid van nemen: heel wat werknemers willen thuiswerken blijven combineren met het kantoor. Hoe pakt u die hybride werkomgeving het best aan? Ontdek het tijdens de gratis lunchwebinars van Idewe, waarin in gesprek wordt gegaan met experts rond 3 verschillende thema's.

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program

Word de professionele coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt! De doorwinterde trainers van Coaching The Shift en tevens 'Master Certified Coaches' bij de Internationale Coach Federatie nemen je graag mee in de fascinerende wereld van coaching.

VOCAP: Themareeksen 2021

In 2021 organiseert VOCAP evenementen rond twee themareeksen: "Remote Working" en "Strategisch Talent Management". Bekijk hier de volledige jaarkalender.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen