VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (april 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

VOCAP: Remote Working | Knowlegde Sharing Session met Prof. Dr. Tijs Besieux

We weten allemaal hoe belangrijk kennisdeling en omzetting van theorie naar de praktijk is in het leerproces. In deze sessie, rond Remote Working, willen we dit op een gestructureerde en begeleide manier realiseren. Met andere woorden, een kennisdeling moment tussen professionals, wetenschappers, studenten en collega’s onderling, waarbij we de tools aanreiken om dit inhoudelijk tot een groot succes te maken.

HRPro Nationaal Congres: Learn - Grow - Win

We leven in turbulente tijden. Corona doet beroep op onze flexibiliteit en ons aanpassingsvermogen. Een leerproces voor de organisatie en de werknemer. We horen het vaak van onze onderwijzersprofessoren : leren is van cruciaal belang voor onze welvaart. De wereld verandert zo snel dat voortdurend leren de enige manier is om te groeien. Een missie waarin bedrijven, teams en werknemers allemaal hun rol moeten spelen. Maar hoe kunnen we ons het best ontwikkelen, wat zijn de belangrijkste trends en waarnemingen. Welke lessen kunnen wij hieruit trekken als individu, team, organisatie en als bedrijf? HRPro heeft 13 boeiende sprekers voor u geselecteerd die een licht werpen op levenslang leren.

SBM Opleidingen: Word recruiter! Specialist werving en selectie

Tijdens deze opleiding 'Word recruiter! Specialist werving & selectie' krijgt u meer kennis, vaardigheden, ideeën, tools, inspiratie en tips om echt succesvol te worden. Wilt u vaardigheden aanleren die u stapsgewijs helpen om de functie van 'rekruteerder’ efficiënt en effectief uit te voeren of te verbeteren? Wilt u uw meerwaarde voor uw (interne) klant verhogen?

HR Square Conference (Dolce La Hulpe, 22-24/11/2021) - NIEUWE DATUM

De jaarlijkse HR Square November Conference is verplaatst naar maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021, ook in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen opnieuw uw agenda bij.

VOCAP: Themareeksen 2021

In 2021 organiseert VOCAP evenementen rond twee themareeksen: "Remote Working" en "Strategisch Talent Management". Bekijk hier de volledige jaarkalender.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen