VOV-Pitstop: How To Change?

Het thema van deze Pitstop is: change. Met op het programma sessies van Pascale Mijten en Kris Dankaert (Kind & Gezin) en Shana Cabus (WayFinders).

VOV-Book & Breakfast: Leaving a legacy (Omar Mohout en Kaat Peeters)

People want to change things, improve the world. Our mind cannot live without meaning. We all know that we have the leverage to make things happen. It’s important to know what to do, but it’s even more important to remember why you do what you do. Leaving a legacy is about impact surviving the erosion of time. About scaling and accelerating positive impact. Be ready to get inspired about leaving your own legacy.

The Shift: Maatschappelijk verantwoord belonen: een vergeten dimensie van duurzaamheid?

In de wereld van vandaag is het meer dan ooit noodzakelijk om waardecreatie te herdefiniëren en meer belang te hechten aan ecologische, menselijke en sociale waarde binnen organisaties. Human resources hebben in dit proces ook een rol te spelen door beloning (in de breedste zin van het woord) te gebruiken als instrument voor het creëren/ stimuleren van gedeelde waardecreatie.

VOV-Summerclass: 'Best Corona Practices'

Tijdens deze eerste Summerclass van 2020 georganiseerd door VOV en Stimulearning op 2 juli gaan we dieper in op best practices uit de L&D-wereld tijdens de Coronaperiode. Hoe hebben organisaties en teams leiderschap getoond? Hoe hebben ze geïnvesteerd in innovatie? Welke straffe acties zijn ondernomen om corona de baas te kunnen?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (mei-juni 2020)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching

Met nuttige inzichten en praktische tips zetten we je op weg om zelf een hecht en high performing team uit te bouwen. Vanuit experimenteren ontdek je hoe je nog meer 'shifts in the room' kunt bewerkstelligen.

Vonk | ABCi: Employee Communication Day 2020 (NIEUWE DATUM)

Vonk en ABCi, de Belgische vakverenigingen voor interne communicatie, bestaan 70 jaar en slaan de handen in elkaar voor deze eerste Employee Communication Day 2020. Wat mag je verwachten? Een expertisedag met inspirerende keynote speeches en cases over interne en hr-communicatie die medewerkers echt centraal stellen in je bedrijfsstrategie. De kans om ervaringen uit te wisselen met een netwerk van 200 andere professionals in je vak.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen