HR Square November Conference (Dolce La Hulpe, 25-27/11/2020)

De kogel is door de kerk. De jaarlijkse HR Square November Conference zal plaatsvinden op de eerder geplande data, van woensdagavond 25 tot vrijdagnamiddag 27 november 2020, in Dolce La Hulpe. Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen uw agenda bij. En denkt u ook even mee?

Coaching The Shift: Interactief Webinar "Teamcoaching Essentials"

Als leidinggevende weten we wat er nodig is om processen efficiënter te maken, doelstellingen te behalen, maar de samenwerking en communicatie in je team naar een hoger niveau tillen is vaak een ander paar mouwen. Wij reiken jouw tijdens deze ééndaagse Webinar handvaten aan om met méér grip de aanwezige dynamieken te herkennen, te benoemen en te begeleiden. Om op een professionele manier te sturen op ‘HOE’ een team beter kan samenwerken.

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching

Met nuttige inzichten en praktische tips zetten we je op weg om zelf een hecht en high performing team uit te bouwen. Vanuit experimenteren ontdek je hoe je nog meer 'shifts in the room' kunt bewerkstelligen.

Vonk | ABCi: Employee Communication Day 2020 (NIEUWE DATUM)

Vonk en ABCi, de Belgische vakverenigingen voor interne communicatie, bestaan 70 jaar en slaan de handen in elkaar voor deze eerste Employee Communication Day 2020. Wat mag je verwachten? Een expertisedag met inspirerende keynote speeches en cases over interne en hr-communicatie die medewerkers echt centraal stellen in je bedrijfsstrategie. De kans om ervaringen uit te wisselen met een netwerk van 200 andere professionals in je vak.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen