HR Square November Conference (Dolce La Hulpe, 25-27/11/2020)

De jaarlijkse HR Square November Conference zal plaatsvinden van woensdagavond 25 tot vrijdagnamiddag 27 november 2020, in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen uw agenda bij.

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching

Nu meer dan ooit, staat of valt het succes van een organisatie met het behalen van teamresultaten. Organisaties die veel inzetten op succesvolle inter- en intrateam samenwerkingsverbanden hebben een competitief voordeel. Tijdens deze 8-daagse opleiding, ontwikkeld voor zowel coaches als leidinggevenden, ontdek je een wereld aan nuttige inzichten en praktische tips, tools en hulpmiddelen om zelf een uitmuntend en high performing team uit te bouwen.

[WEBINAR] Obelisk - Betrokken medewerkers, ook in tijden van verandering

Op zeer korte tijd zijn we allemaal geconfronteerd met grote veranderingen. We moeten onze organisaties deels of volledig herdenken: we geven leiding op afstand, we zoeken nieuwe manieren om aan de wensen van klanten te blijven voldoen, we willen onze medewerkers betrokken houden… Wat hebben we nodig in veranderende tijden? Hoe kunnen wij en onze organisaties op lange termijn duurzaam en wendbaar blijven?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (oktober 2020)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

VOV-Pitstop: How to Lead for L&D

Deze VOV-Pitstop is weer opgesplitst in twee dagdelen: donderdagnamiddag 29 oktober en vrijdagvoormiddag 30 oktober. Op donderdag getuigen L&D-ers Leentje Demeester (Fluvius) en Mieke Vandewaetere (Matexi) na een inspirerende keynote van Arnoud Raskin (StreetwiZe) over resp. een switch naar gedeeld leiderschap en de woelige ontwikkeling van een nieuw leiderschapsprogramma. Speciale actie: één dag Pitstop kost niet-leden uitzonderlijk slechts 175 eur ex. BTW.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (november 2020)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Acerta: Leidinggeven op afstand

Leidinggeven op afstand vraagt een specifieke aanpak. Als leidinggevende of teamleider leg je andere accenten in het aansturen van jouw medewerkers op afstand. En dat is nodig, want thuiswerk wordt steeds populairder. Meer en meer trachten we onze medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk te laten werken, omdat we weten dat hun engagement hierdoor groeit. Deze opleiding rond leidinggeven op afstand zoemt hierop in.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen