< Terug naar overzicht

[WEBINAR] Obelisk - Betrokken medewerkers, ook in tijden van verandering

Vrijdag 23 oktober van 12u00 tot 13u00

Op zeer korte tijd zijn we allemaal geconfronteerd met grote veranderingen. We moeten onze organisaties deels of volledig herdenken: we geven leiding op afstand, we zoeken nieuwe manieren om aan de wensen van klanten te blijven voldoen, we willen onze medewerkers betrokken houden… Wat hebben we nodig in veranderende tijden? Hoe kunnen wij en onze organisaties op lange termijn duurzaam en wendbaar blijven?

Creativiteit, flexibiliteit en engagement zijn de belangrijkste succesfactoren in het managen van crisissen. Mensen zijn het echte kapitaal, en zeker op een moment van crisis heb je out-of-the-box denkers nodig die zich, vanuit engagement, snel kunnen aanpassen aan een veranderende context.

Sta eens even stil en kijk terug op de afgelopen periode. Timesheets ingevoerd of nauwer opgevolgd? Controle mechanismen ontwikkeld? Hoeveel vertrouwen heb jij in jouw collega’s? Toonden medewerkers initiatief en pro-activiteit? Werden er snel nieuwe initiatieven genomen?

Hoe een organisatie en zijn leidinggevenden tijdens crisis momenten reageren, bepaalt in sterke mate hoe ‘engaged’ medewerkers zijn.

We willen allemaal graag medewerkers die verantwoordelijkheid en ondernemerschap tonen, die verder gaan dan wat de organisatie vraagt en die tijdens veranderingen open staan voor nieuwe manieren van werken.

Tijdens dit webinar bieden we je een aantal denkkaders en inzichten om jouw eigen gedrag en beleid aan te toetsen. Zaken waarmee je zelf onmiddellijk aan de slag kan.

Wil je onderzoeken of jouw organisatie de juiste voorwaarden schept voor betrokken medewerkers? Dan is dit webinar iets voor jou!

Liesbeth Vanhelmont

Al 16 jaar zet Liesbeth zich in om de missie van Obelisk te realiseren: versterken en verbinden van mens en organisatie, van binnenuit, om bewuste en duurzame professionele keuzes te maken.
Ze doet dit binnen Obelisk als lid van het managementteam. Voor organisaties doet ze dat als trainer van leiderschaps -en coachingstrajecten en als begeleider van organisatie-ontwikkelingstrajecten rond betrokkenheid en werkbaar werk.

Praktisch

  • Datum en tijd: donderdag 23 oktober 2020 van 12u00 tot 13u00
  • Online sessie

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen