< Terug naar overzicht

100 lifehackingtips

Auteurs:Martijn Aslander, Frank Meeuwsen, Taco Oosterkamp & Sanne Roemen
Uitgever:Van Duuren Management, 141 blz.
ISBN:97890 8965 009 2
Prijs:€19.00
In '100 lifehackingtips - Om prettiger en efficiënter te werken' krijgen we tips in timemanagement anno 2009. Dat betekent dat de het timemanagement in hoge mate rekening houdt met de mogelijkheden van het digitale beheer van de agenda en de informatiestroom.

Lifehacking klinkt akelig, als een vreselijke vorm van inbreken in computers. Gelukkig verwijst lifehacking naar de ‘pure’ betekenis van hacken: het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte. Het is dan ook een mix van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling en – vooral – timemanagement.
Die uitleg krijgen we van Martijn Aslander, Frank Meeuwsen, Taco Oosterkamp en Sanne Roemen. Dat kwartet is betrokken bij de website www.lifehacking.nl. Een extra vermelding verdient Taco Oosterkamp, die ook het boek ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’ voor zijn rekjening nam (waarover binnenkort meer). In '100 lifehackingtips - Om prettiger en efficiënter te werken' geeft het kwartet tips om de informatiestroom efficiënt te organiseren en andere beloftevolle manieren om méér te halen uit je tijd. Dat is het soort tips dat altijd mooi meegenomen is...


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen