< Terug naar overzicht

De goeroemethode

Auteurs:Rick Nieman
Uitgever:Nieuw Amsterdam, 240 blz.
ISBN:97890 468 0421 6
Prijs:€19.00
In 'De goeroemethode' vat Rick Nieman de belangrijkste ideeën van dertien managementgoeroes samen. En hij gaat na wat ze concreet kunnen betekenen op professioneel (en persoonlijk) gebied.

Eenvoudig, herkenbaar en tijdloos. Die eigenschappen zijn van toepassing op succesvolle managementideeën, besluit Ben Tiggelaar in 'De goeroemethode'. In zijn seminarie ‘MBA in één dag’ licht hij een stapel managementklassiekers toe. U gaat naar huis met het idee een bibliotheek verslonden te hebben. En dat is precies wat gebeurt in dit boek, al beperkte Tiggelaar zich tot het voorwoord. De dertien managementgoeroes (van Tom Peters tot zowaar John Cleese) worden geportretteerd door Rick Nieman, die hen ook interviewde voor RTL Z.
Nieman vat ook hun belangrijkste ideeën samen. Ophefmakend is dat niet, wel handig voor wie liever niet zoveel tijd investeert in al die boeken, biografieën en betogen. Bovendien gaat Nieman steevast na wat de theorieën voor de lezer concreet kunnen betekenen. Tiggelaar zei het al: “Het wordt pas interessant als je alles wat erin staat op jezelf betrekt.”


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen