Kurt Van Raemdonck kabinetschef vicepremier Petra De Sutter

Skeyes is not the limit voor Kurt Van Raemdonck, die door vicepremier Petra De Sutter (Groen), bevoegd voor Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post werd weggeplukt bij de luchtverkeersleider die vroeger Belgocontrol heette. Daar was hij sinds begin 2018 HR Director.

Philip Depondt managing partner bij Managers & More

Ook Philip Depondt zet na een rijke HR-carrière de stap naar consultancy. Dat doet hij als derde managing partner van het in Antwerpen gevestigde adviesbedrijf Managers & More, dat gespecialiseerd is in projectmanagement, interim management en managementontwikkeling. Depondt heeft een master Accountancy (Universiteit Antwerpen, 1990) en een master Fiscaliteit (Ehsal, 1992). Van 2008 tot 2019 was hij CHRO en lid van het Executive Committee bij La Lorraine Bakery Group. Begin 2020 verkaste hij naar Beaulieu International Group, als HR-directeur en lid van het directiecomité, maar aan dat verhaal kwam na een half jaar een einde.

Sharlien Derluyn HR Manager bij Valcke Prefab Beton

Valcke Prefab Beton, een Iepers familiebedrijf met een lange geschiedenis en waarvan de vlag de lading dekt, trok Sharlien Derluyn als HR Manager voor zijn ongeveer 360 personeelsleden. Derluyn is master Handelswetenschappen en Strategisch Management (UGent, 2016). Zij trad na haar studies in dienst van Kinepolis als HR Business Partner en verliet dit bedrijf begin oktober.

Tineke Vanpoucke Corporate Wellbeing Manager AG Health Partner

Tineke Vanpoucke verliet Sodexo Benefits & Rewards Services en is nu Corporate Wellbeing Manager bij AG Health Partner, een dienstverlener voor welzijnsbeleid. Vanpoucke is bachelor Zakelijk Vertalen en Tolken (Mercator Hogeschool Gent) en startte haar carrière in die richting voor het Duitse bedrijf Big Dutchman (toelevering voor kippen- en varkenskwekerij), waar ze vijf jaar bleef. Van 2004 tot 2008 werkte ze voor Legio International (Overstock en X2O) als communicatiecoördinator. Van 2008 tot september 2020 was Vanpoucke in dienst bij Sodexo Benefits & Rewards Services, in verschillende klantenmanagementfuncties.

Jean-Pierre Martin Senior VP HR MIVB

Jean-Pierre Martin verliet SPIE Belgium, waar hij bijna acht jaar HR Director Belgium & Luxembourg was, om Senior VP HR te worden bij de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB. Martin is master Arbeidswetenschappen (ULB) en haalde een bijkomende graad Business Administration (UCL Louvain Business School).

Nicolas Crop Head of HR Kruidvat Belgium & France

Voor hij bij Kruidvat startte, was Nicolas Crop achtereenvolgens HR Manager Benelux en Talent Acquisition Manager bij The Goodyear Tire & Rubber Company (2016-2020). Crop is master Psychologie (UGent) en startte als ICT Recruitment Consultant. Hij was ook bijna zes jaar International HR Consultant bij Cubiks.

Hanne De Wit HR Business Partner Elia

Hanne De Wit is master Criminologie (UGent). Zij vervulde tussen 2004 en 2008 verschillende HR-rollen bij bpost. Daarna was ze gedurende vijf jaar Manager HR & Internal Communication bij het verzekeringsbedrijf DKV. Bij Vaillant was De Wit bijna vier jaar HR Director, tot ze in 2018 bij Design is Dead Talent Manager werd.

Dagmar Van Doorsselaer HR-manager Intercommunales DDS en Verko

Dagmar Van Doorsselaer, bachelor Maatschappelijk Werk (Arteveldehogeschool), verdiende haar sporen bij maatwerkbedrijf Spoor2, waar zij na 17 jaar afzwaaide als HR-directeur. Van 2016 tot 2020 was zij coördinator van preventie- en gezondheidsorganisatie Logo-Waasland vzw. Bij de Intercommunales DDS en Verko werd ze HR-manager voor een organisatie actief in de regio Dendermonde-Wetteren.

Inge Simons HR Director SPIE Belgium & Luxemburg

Inge Simons werd HR Director SPIE Belgium & Luxemburg. Voordien was zij HR Director van Swissport Belgium, de luchthavenafhandelaar die die in juni 2020 failliet ging. Simons heeft een bachelor Talen (Karel de Grote Hogeschool, 1996) en zette haar eerste stappen in HR bij het advocatenkantoor Loeff Claeys Verbeke. Voorts vervulde zij HR-rollen bij onder meer American Standard Europe, Base, Solutia Europe (Eastman Chemical Company) en Bridgestone.

Valerie Thoen VOLT Projectmedewerker Stad Dendermonde

Valerie Thoen verliet na ruim vier jaar Kinepolis, waar zij International Human Capital Director was, om zich als freelance te vestigen. Thoen is master Internationale Politiek (UGent, 1996). Zij was HR Manager bij Partena Ziekenfonds van 2003 tot 2012 en HR Director bij Flexpack van 2012 tot 2016. Bij de Stad Dendermonde zet zij nu mee haar schouders onder het veranderingsproject VOLT, dat aan een nieuwe arbeidsorganisatie werkt.

An Vandenberghe HR Director d’Arta

An Vandenberghe is sinds augustus HR Director bij de Ardooise vriesversproducent d’Alta, een internationaal actief familiebedrijf met ruim 900 medewerkers. Vandenberghe begon haar carrière in HR bij de Vlaamse Overheid (2006-2013) en werd daarna HR Manager bij het West-Vlaamse Braem (tweedehandsvrachtwagens en -machines en alles wat er bijhoort).

Ann Cattelain nieuwe CEO van Federgon

Op 1 oktober 2020 geeft Herwig Muyldermans als CEO van Federgon de fakkel door aan Ann Cattelain, tot nu Legal Director bij de federatie van de HR-dienstverleners. Herwig Muyldermans werd CEO bij Federgon in januari 1990. Tijdens zijn loopbaan zette hij mee zijn schouders onder de verdere uitbouw van de uitzendsector en zorgde hij ervoor dat de HR-dienstverleners een belangrijke stem kregen in het arbeidsmarktdebat. In 2004 stond Muyldermans ook mee aan de wieg van het populaire systeem van de dienstencheques. “Een van de belangrijkste en meest succesvolle tewerkstellingsmaatregelen van de laatste decennia”, zegt Muyldermans hierover.

Floriane Thomas HR Team Leader Keyence Corporation

Floriane Thomas promoveerde bij Keyence Corporation tot HR Team Leader. Thomas heeft een bachelor Psychologische Wetenschappen (UCL) en een bachelor HRM (HENNALUX, 2013). Zij startte in rekrutering, maar werd al snel HR Officer bij Space Applications Services. Sinds begin 2017 werkt Thomas voor Keyence in Mechelen, eerst als HR Coordinator Belgium, daarna als HR Specialist en nu dus als HR Team Lead. De onderneming is een dochter van het Japanse Keyence Corporation, een technologiebedrijf.

Dominique Vosse Group HR Director Alter Pharma

Dominique Vosse startte zes maanden geleden als freelance HR Manager bij Alter Pharma en trad er nu voltijds in dienst als Group HR Director. Alter Pharma is een Belgisch bedrijf, actief in de distributie van geneesmiddelen en in de ontwikkeling en productie van generische geneesmiddelen.

David Casteleyn HR-verantwoordelijke Gemeente Bredene

David Casteleyn is master in de Klinische Psychologie (UGent, 2003) en volgde aan dezelfde universiteit een postgraduaat Social Profit and Public Management (2014). Hij bouwde een loopbaan op in de social profit (Open Thuis, Vondels, VOC De Rozenkrans). Sinds kort is Casteleyn HR-verantwoordelijke bij de Gemeente Bredene.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen