Nicolas Snoeck HR-verantwoordelijke Argex

Nicolas Snoeck ruilde in april Febelco voor Argex, een producent en verdeler van lichte granulaten, waar hij HR-verantwoordelijke wordt. Snoeck heeft een bachelor Bedrijfsmanagement en Rechtspraktijk (Plantijnhogeschool, 2009). Hij startte zijn loopbaan als consultant bij Manpower Group en vervolgens bij VIO Interim. Begin 2003 werd hij jobadviseur bij Go4Jobs. Twee jaar later werd hij HR Business Partner bij Febelco Group, de grootste Belgische groothandelaar-verdeler van geneesmiddelen.

Katrien Costermans HR Manager Retail FNG Group

Katrien Costermans is sinds mei HR Manager Retail bij FNG Group. Costermans behaalde in 2006 een bachelor Office Management, Management Assistant aan de Katholieke Hogeschool Leuven (ECHO). Ze startte in 2006 als HR Assistant bij ExxonMobil. In 2008 werd ze HR Officer bij Cumminsr. In 2009 ging ze aan de slag als HR Business Partner bij Maintenance Partners, waar ze in 2010 HR Manager werd. In februari 2012 werd Costermans HR Manager van het distributiecenter van VF Europe.

An Verslype HR Business Partner Volys

An Verslype ruilt textielbedrijf Vetex voor kip- en kalkoenverwerkingsbedrijf Volys waar ze sinds mei HR Business Partner is. Verslype is bedrijfstolk van opleiding en werkte de eerste 23 jaar van haar carrière als management assistant bij Randstad Group Belgium. De voorbije zes jaar was ze HR-manager bij Vetex.

Isabel Vandewalle HR Director Velleman

Isabel Vandewalle promoveert bij Velleman tot HR Director. Sinds mei 2018 was ze HR & Legal Manager bij de leverancier van elektronische onderdelen uit Gavere. Vandewalle heeft een master in de Rechten (KULeuven, 2001). Ze werkte de eerste vijf jaar van haar loopbaan als advocaat, eerst bij De Jaegere, Desmet & Vandenbogerde, daarna bij Laga. Van 2007 tot 2018 was ze Legal Counsel HR bij Van Marcke. Sinds mei 2018 werkt ze bij Velleman. Ze startte er als HR & Legal Manager.

Eric Van Voorhuyzen International Human Resources Manager Railrest

Eric Van Voorhuyzen is sinds mei 2020 International HR Manager bij Railrest. Het bedrijf staat in voor de service op Thalys-treinen. Van Voorhuyzen startte zijn loopbaan in 1987 als dossierbeheerder bij Partena Professional. Een kleine tien jaar later maakte hij als Director of Human Resources de overstap naar Tokheim, een Frans bedrijf dat brandstofpompen, installaties en diensten voor tankstations levert. In de zomer van 2017 werd hij Departement Head Of Human Resources bij Ikea Zaventem. Het voorbije jaar was hij Senior HR Manager EMEA bij nVent Thermal, een ontwerper en integrator van warmtebeheersystemen.

Charlotte Vangenechten Talent Acquisition Manager Cegeka

Na ruim zes haar verlaat Charlotte Vangenechten Start People Belgium en wordt ze Talent Acquisition Manager bij IT-dienstverlener Cegeka. Vangenechten heeft een master Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven, 2008). Ze startte als HR & Payroll Officer bij Borealis Polymers. Na ruim drie jaar werd ze HR Business Partner bij Stanley Black & Decker. De voorbij zes jaar was Vangenechten aan de slag bij Start People Belgium als Business Manager Large Accounts

Bart Vanmulders vervangt Pascale Nuyttens als HR Manager CleanLease Belgium

Bart Vanmulders is sinds april HR Manager bij CleanLease Belgium, een specialist in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteitstextiel. Vanmulders behaalde na zijn bachelor Human Resources Management & Services (Erasmushogeschool Brussel, 1986) een master Labour Sciences (Université Catholique de Louvain, 1994). Ondertussen was hij actief als payroll administrator bij British American Tobacco. In 1988 stapte hij over naar Renault Industry waar hij gedurende ruim vijf jaar Divisional HR Manager was. Daarna was hij HR-manager bij Syncro Partners, om in 1996 bij Toyota Recruitment Specialist te worden. Ruim een jaar later werd hij HR Manager Belgium bij Capsugel.

Hilde Janssens nu ook Director Learning Digital Xylos & Bagaar

Hilde Janssens, sinds december CHRO bij IT-dienstverlener Xylos & Bagaar (Oksalys Group) krijgt er als Director Learning Digital een verantwoordelijkheid bij. Janssens studeerde af als Maatschappelijk Assistent (Katholieke Hogeschool Leuven, 1999) en behaalde ook een master HRM (Vlekho Business School, 2003). Tussen 1999 en 2006 werkte zij eerst als payroll officer en vervolgens als HR-consultant voor Securex.

Inge Janssens Head of HR MWINGZ

Inge Janssens is Head of Human Resources, Communications & Business Support bij MWINGZ, een joint-venture van Proximus en Orange om 5G, de nieuwste generatie mobiel internet, uit te rollen.

Laura Sonck HR Business Partner ORAC Decor

Laura Sonck ruilde Imperial Meat Products voor Orac Decor waar ze sinds april HR Business Partner is. Het Oostendse familiebedrijf produceert en verkoopt interieurdecoratie. Het telt meer dan 300 medewerkers en is actief in 90 landen.

Tania De Greef HR Manager Ziegler Group

Tania De Greef is sinds april HR Manager/Projects bij logistieke dienstverlener Ziegler Group. De voorbije tien jaar was ze HR Manager bij Rotra, eveneens een logistieke dienstverlener. Daarvoor was ze vijf jaar HR Manager bij het Franse internationaal transportbedrijf Giraud International.

Anne Goovaerts People Director Belux CBRE Global Workplace Solutions

Anne Goovaerts ruilt na een jaar Carrefour voor vastgoeddienstenleverancier CBRE Global Workplace Solutions. Sinds mei is ze er People Director Belux. Goovaerts deed een eerste werkervaring op bij Toyota waar ze tien jaar HR Advisor was. In 1998 stapte ze over naar ExxonMobil waar ze gedurende zeven jaar actief was als HR Business Partner. Daarna ging ze aan de slag bij Norsk Hydro, eerst als HR Manager Benelux, later groeide ze door tot Head of HR outside the Nordic countries. In 2009 werd Goovaerts bij Agoria Human Capital Director. In juni 2019 werd ze HR Director Social Relations bij Carrefour.

Romina De Smul HR Business Partner Verhelst Groep

Romina De Smul is sinds april HR Business Partner bij bouwbedrijf Verhelst Groep. De Smul studeerde Toegepaste Psychologie aan Howest en kon na haar studies in het voorjaar van 2005 tijdelijk aan de slag als HR-medewerker bij Daikin Europe. Na drie maanden werd ze uitzendconsulente bij Start People. Drie jaar later werd ze HR-consultant voor OK Consulting. In juli 2010 verliet ze de consultingwereld voor de transport- en logistieke sector en startte ze als HR Business Partner bij Transport Mainfreight. Zij groeide er door naar een internationale functie, HR Business Partner Training & Development Europe. Na ruim acht jaar maakte ze als HR-manager de overstap naar industriële familiebedrijf VDL Groep.

Evelien Gaublomme Senior HR Business Partner Europe Itineris

Evelien Gaublomme trekt van Johnson Controls naar de Gentse software-ontwikkelaar Itineris waar ze de functie van Senior HR Business Partner Europe opneemt. Gaublomme heeft een master in de Rechten (UGent, 2009) en volgde nadien een postgraduaat Management aan Ehsal (2010). Ze startte haar loopbaan als Human Capital Consultant bij EY. Begin 2013 koos ze voor Waters Corporation, een producent van laboratoriumapparatuur. Als HR-manager was ze er verantwoordelijk voor de regio Benelux & Nordics. De voorbije drie jaar was ze HR Field Business Partner Benelux bij Johnson Controls.

Katrin Naert Directeur Personeel & HRM Vlaamse Gemeenschapscommissie

Katrin Naert is sinds mei Directeur Personeel & HRM bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Naert, master Germaanse Filologie (Universiteit Antwerpen), was de voorbije twaalf jaar zaakvoerder van opleidingsbedrijf Ampersand. Eerdere beroepservaring deed zij op als trainer bij Consitra, Elsevier Training, Institut de Phonétique (ULB), de Kamer van Koophandel van Brussel, SD Worx en ziekenhuis CHU Brugmann.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen