Thierry Baeck HR Director Talent & HR Business partner MIVB

Thierry Baeck klimt bij de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB op tot HR Director Talent & HR Business Partner. Baeck studeerde handels- en consulaire wetenschappen aan de HUB-Ehsal (1989) en begon zijn carrière in de bankwereld. Hij werkte achtereenvolgens voor de spaarbank CODEP, Bank Nagelmackers en Delta Lloyd Bank.

Bruce Fecheyr-Lippens Chief talent Officer Euroclear

Bruce Fecheyr-Lippens haalde een master Economie (UGEnt, 2007) en begon zijn loopbaan als consultant alvorens hij aan de slag ging bij McKinsey. Daar werd hij achtereenvolgens Business Analyst, Associate, Engagement Manager, Manager of People Analytics, General Manager for People Analytics & Organization Solutions EMEA en Junior Partner Organization Practice.

Isabelle Meulemans directeur-generaal Talent.Brussels

Isabelle Meulemans is directeur-generaal bij Talent.Brussels, de Brusselse administratie voor ambtenarenzaken. De voorbije drie jaar was ze er al actief als HR-directeur. Isabelle Meulemans heeft een master Informatie en Communicatie (UCL, 2001) en studeerde marketing aan Haute Ecole 'Groupe ICHEC - ISC Saint-Louis - ISFSC’. Ze startte haar loopbaan bij de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg als externe communicatiemedewerker.

Alexis Devlies HR Business partner PepsiCo

Alexis Devlies behaalde een master in de Pedagogische Wetenschappen (2004), een master in de Algemene Economie en Bedrijfskunde (2005) en een certificaat Personeelsbeleid (2006) aan de Universiteit Gent. Nadien verwierf hij een certificaat HR-management aan de Ehsal Management School (2010) en de certificaten Executive Masterclass in HRM en Change Fundamentals aan de Vlerick Business School (2014).

Sophie Snijders HR-manager AgroSavfe NV

Sophie Snijders is HR-manager bij AgroSavfe NV een Gents voedings- en agro-biotechbedrijf dat milieuvriendelijke en gezonde gewasbeschermingsmiddelen ontwikkelt. Ze studeerde aan de Karel de Grote Hogescvhool Commercial Sciences & Business en volgde nadien Human Resources Management aan Antwerp Management School. In 2002 startte ze als recruitment consultant, eerst twee jaar Adecco, later bij twee jaar Secretary Plus. In maart 2007 stapte ze als accountmanager over naar AC-Telecom & Security.

Isabelle Vanlerberghe Talent Manager Voestalpine Sadef

Na 13 jaar verlaat Isabelle Vanlerberghe AG Insurance en wordt talent manager bij Voestalpine Sadef, een producent van stalen profielen in Gits. Isabelle Vanlerberghe heeft een master Politieke en Sociale Wetenschappen (UGent) en begon haar loopbaan in 2003 als research consultant bij Schelstraete & Desmedt. Ruim anderhalf jaar later maakte ze de overstap naar Akka Technologies als recruitment officer. De voorbije 13 jaar werkte ze bij AG Insurance. De eerste zes jaar als Development & HR Communication Manager, daarna als Recruitment Manager. De laatste vier jaar was ze Senior HR Business Partner.

Julien Balistreri Chief People & Organizations Officer Ethias

Julien Balistreri promoveerde bij Ethias tot Chief People & Organizations Officer. Julien Balistreri heeft een master Human Resources Management (Université de Liège) en een master Business Administration (HEC Liège). Hij startte bij Ethias in oktober 2009 als HR Advisor. Twee jaar later werd hij HR Business Partner/HR Manager. De voorbije drie jaar was hij Head of Human Resources Change & Facilities.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen