Anaida Dibra

Anaida Dibra start op 17 januari als Chief People Officer van McDonald’s België. Zij heeft een master Toegepaste Economische Wetenschappen (UAntwerpen).

Bart Tuyls

Bart Tuyls is sinds deze maand HR Director bij Colas Belgium, actief in de bouw en het onderhoud van vervoersinfrastructuren.

Lori De Coster

Lori De Coster promoveerde begin dit jaar tot Talent & Organisational Development Partner bij Clear Channel International. Sinds de zomer van 2017 was ze er HR Business Partner.

Eveline Milders

Eveline Milders promoveerde begin dit jaar tot Head of Human Resources bij verzekeraar ERGO/DKV Belgium. Eind 2016 startte ze er als Teamleader Life & Business Consultant Support. Een jaar later groeide ze door tot Manager Benefits. De voorbije drie jaar was Milders Head of Customer Contact Center bij de verzekeraar.

Geert Van Conkelberge

Geert Van Conkelberge is HR Director bij de sectorale opleidingsinstelling Cevora.

Elke Willaert

Elke Willaert is sinds begin dit jaar General Manager bij Huis voor Veerkracht, het expertisecentrum voor stress en burn-out en het geesteskind van professor Elke Van Hoof (VUB).

Dirk Van de Velde

Dirk Van de Velde ruilde begin dit jaar AZ Damiaan voor AZ Delta waar hij eveneens aan de slag gaat als HR-Directeur.

Gunther De Block

Gunther De Block is sinds begin dit jaar Payroll Manager bij MediaMarkt.

Isabelle Bouckaert

Isabelle Bouckaert is sinds eind december 2021 HR manager bij Group Huyzentruyt. Deze zomer startte ze er als HR Business Partner.

Sébastien Delfosse

Sébastien Delfosse is de nieuwe managing director van ManpowerGroup België en Luxemburg. Op 20 december 2021 volgt hij Philippe Lacroix op, die gedurende 19 jaar de groep leidde.

Anneleen Arnold

Anneleen Arnold is sinds deze maand Learning & Development manager bij Thomas More- hogeschool. Ze zal er zich focussen op de uitbouw van een effectief leerbeleid voor het personeel.

Ingrid Marcelis

Ingrid Marcelis ruilde in december 2021 Ontex voor Duvel Moortgat waar ze Chief Human Resources Officer wordt.

Fons Leroy

De Algemene Vergadering van Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw heeft Fons Leroy, voormalig topman van VDAB, aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij volgt er Herman Van de Velde op.

Joke Renneboog

Joke Renneboog gaat freelance en richtte HumanQubit op dat zich specialiseert in HR- en IT-consulting, interimmanagement en psychologische counseling.

Elke Jorens

Elke Jorens ruilt na meer dan 15 jaar Microsoft voor Euroclear waar ze Head of HR Business Partner en Deputy CHRO wordt.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen