Lieven Maes Director HR & Communications Umicore Hoboken

Lieven Maes is al sinds april 2007 aan het werk voor Umicore, eerst als Manager Comp & Ben voor België en Noord-Europa, daarna als Head of Compensation, Benefits & Payroll voor dezelfde regio. Sinds begin 2017 was hij HR Manager van de site Hoboken. Daar promoveert hij nu tot Director HR & Communication. Voorwaar geen simpele job. Maes is master Rechten (KU Leuven) en was ruim negen jaar Comp & Ben bij DAF Trucks, eerst als Officer, daarna als manager.

Anne Van Horebeek Talent & Development Manager H.Essers

Anne Van Horebeek vervelde bij transportbedrijf H.Essers van Senior Communications Manager tot Talent & Development Manager. Van Horebeek startte haar carrière in overwegend commerciële functies, schakelde over naar marketing en communicatie en is dus nu bij HR aanbeland.

Evelien Vanden Brande HR Director Decospan

Evelien Vanden Brande trad voltijds in dienst bij Decospan, een West-Vlaamse verwerker van fineerhout met 700 werknemers. Vanden Brande is bachelor HRM (HOGent) en zette haar eerste professionele stappen in 1999 bij ADMB als rekruteringsconsultant en later ook als training officer.

Wouter De Koster HR-manager bij VCST Industrial Products

Wouter De Koster is voltijds, maar tijdelijk gestart bij VCST Industrial Products als HR-manager. De toeleverancier van de auto-industrie kondigde vorig jaar een substantieel aantal ontslagen aan. De Koster was van 1991 tot 1997 secretaris van ABVV Kleding en was als zodanig ook betrokken bij (de sluiting van) Renault Vilvoorde.

Jonathan Cops L&D Manager bij Sweco

Na bijna vijf jaar Carrefour, gaat Jonathan Cops na nieuwjaar aan de slag bij Sweco, waar hij L&D Manager wordt. Cops is master in de Pedagogische Wetenschappen (KU Leuven), volgde ook de lerarenopleiding studeerde bijstuderen aan de Universiteit Maastricht (Management of Learning), de Antwerp Management School (Organization Design for HRBP’s) en de London Business School (Leading a Culture of Innovation).

Laurence Delcourt HR Director Benelux bij Henkel

Laurence Delcourt is master in de Rechten (UGent, 1999) en startte haar carrière als jurist bij Ernst & Young. Tussen 2000 en 2008 werkte zij voor Securex, waar zij afzwaaide als manager Ondernemingsloket. Bij SD Worx was Delcourt vervolgens kantoordirecteur, tot zij in 2011 bij Coca-Cola Enterprises eerst Manager Employee Relations werd en later Senior HR Business Partner Supply Chain. De sector liet haar niet direct los: zij nam ook verscheidene HR-functies op bij PepsiCo, dat ze verliet voor Henkel.

Karen Imans HR-manager bij Dematic

Karen Imans werd HR-manager bij Dematic, het vroegere Egemin in Zwijndrecht (ontwerp en levering van magazijn- en distributie-oplossingen). Imans is van opleiding bachelor Personeelszaken (Katholieke Hogeschool Kempen) en begon haar carrière in de personeelsadministratie van Hamal Signature.

Caroline Vanwanseele HR Director Lantis

Na meer dan tien jaar Agfa is Caroline Vanwanseele HR Director geworden van Lantis, de nv van publiek recht die door de Vlaamse overheid werd opgericht om de mobiliteit in de Antwerpse regio in goede banen te trekken.

Eric Van Voorhuyzen HR Manager G&A De Meuter

G&A De Meuter (grond- en afbraakwerken) uit Ternat trok Eric Van Voorhuyzen aan als HR Manager. Van Voorhuyzen werkte van 1987 tot 1997 voor Partena Professional als dossierbeheerder. Vervolgens werd hij Director of Human Resources bij Tokheim (uitrusting tankstations), waar hij tot 2016 bleef. Voor hij bij De Meuter aantrad, vervulde Van Voorhuyzen enkele belanrijke HR-rollen van kortere duur.

Sophie Vanbrabant HR Business Partner Jessa Ziekenhuis

Sophie Vanbrabant verliet na ruim zestien jaar de Randstad-groep om HR Business Partner te worden bij Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Bij Randstad, waar zij haar carrière begon in 2004, was Vanbrabant achtereenvolgens consultant, Business Manager en Talent Acquisition Manager.

Wouter Van Linden Group Head of HR Waterland Private Equity

Wij dachten al dat Wouter Van Linden nooit zou weggeraken bij KPMG, maar na meer dan 15 jaar is het toch gebeurd. Van Linden is master in de Rechten (Universiteit Antwerpen, 1994) en voegde daar nog een Manama aan toe in Accounting & Business Management (UGent, 1995). Hij startte als Senior Consultant bij PwC, gespecialiseerd in arbeidsrecht en aanverwante. In 1998 stapte hij over naar het met PwC gelieerde advocatenkantoor Lawfort als advocaat en Senior Associate, voor dezelfde domeinen.

Eveline Joos HR-manager vanHaren Schoenen

De ondergang van FNG Group (met onder meer Brantano als een van de bekendste merken) is helaas nog dagelijks nieuws. Goed nieuws voor Eveline Joos is dat zij HR-manager werd bij vanHaren Schoenen, een dochter van de grote Duitse Deichmann-groep (meer dan 42.000 werknemers, familiebedrijf sinds 1913). De groep nam recent ongeveer 40 Brantano-winkels over.

Philip D’Hollander Manager Comp & Ben Europe bij Avantor

Philip D’Hollander startte dit voorjaar als freelance Compensation Specialist bij Avantor, maar werd er deze maand Manager Comp & Ben Europe. Het bedrijf heeft zijn roots als chemisch bedrijf in 1904, in New Jersey. Vandaag telt het 12.000 werknemers met operaties in meer dan 30 landen en is het actief in productie en distributie voor life sciences, technologie en materialen.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen