< Terug naar overzicht

Aleida Van Gansbeke en Jan Vergote promoveren bij Samsonite

Na 36 jaar dienst bij Samsonite als onder meer HR-manager pakte André Helskens zijn valiezen voor een welverdiend pensioen. Hij wordt opgevolgd door plant personnel manager Aleida Van Gansbeke, die op haar beurt haar stoel afstaat aan Jan Vergote.

Aleida Van Gansbeke (40) ging na haar studies Rechten en Criminologie (Universiteit Gent) aan de slag bij Santens Engineering Services als personeelsverantwoordelijke. In 1995 werd ze HR-manager bij E5 Mode en vier jaar later vervulde ze dezelfde functie bij Eriks, een distributeur van technische componenten. In 2001 deed Van Gansbeke haar intrede bij Samsonite en werd er plant personnel manager.

Aleida Van Gansbeke is samen met Peter De Waegeneer (Barry-Callebaut), Siska Vermandere (Charles Vögele) en Gert Thienpont (Ivago) de drijvende kracht achter HR Connections, een platform voor HR professionals.

Jan Vergote (31) volgde studies Maatschappelijk Werk optie Personeelswerk (Ipsoc Kortrijk) en Politieke Wetenschappen (Universiteit Gent). Hij startte zijn carrière bij Innogenetics als rechterhand van HR-manager Peter Hermans. Na een korte tussenstop bij Kinepolis kwam ook hij in 2001 bij Samsonite terecht, waar hij verantwoordelijke voor het personeel werd voor de vestigingen Kortrijk, Gent en Leuven.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen