< Terug naar overzicht

Anette Böhm van Agfa naar Proximus

Anette Böhm wordt op 4 juli Director Human Resources bij Proximus. Ze verheugt zich naar eigen zeggen op een carrière bij de Belgische marktleider in mobiele telefonie en ziet het als haar taak om samen met een professionele HR-ploeg en goed opgeleid en

Anette Böhm (37) studeerde aan de Berufsakademie Mannheim, waar universitaire studies worden gecombineerd met praktische werkervaring. Van 1986 tot 1989 werkte ze op die manier bij Boehringer Mannheim.

Ze verliet het bedrijf in 1990 om bij Abbott aan de slag te gaan. Ze was er achtereenvolgens Human Resources-assistant, junior manager HR en HR-manager Abbott Diagnostics Duitsland en HQ EMEA en Manager Career Resources Center EMEA.

In 1995 volgde Anette Böhm haar Belgische echtgenoot naar zijn thuisland en werd na een kort intermezzo als direct search consultant (Vanram associates) HR-manager voor de drie Belgische entiteiten van de Exact Group. Een verschil in visie deed haar in 1997 overstappen naar Oracle Belgium/Luxemburg, waar ze niet alleen een HR-departement opstartte, maar ook de meerwaarde ervan bewees.

Een aanbod van Agfa om Europese en wereldwijde HR-verantwoordelijkheid kon Böhm niet weigeren en dus ging ze in september 2003 aan de slag als HR-director Agfa Europe en algemeen hoofd HR van Agfa Graphic Systems. Ze ontwierp er een nieuwe Europede HR-organisatie in de lijn van de huidige economische realiteit en gaf de aftrap voor een cultural change management.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen