< Terug naar overzicht

Ann D’Havé verantwoordelijke Personeels- en loopbaanontwikkeling bij AZ Sint-Maarten

Ann D’Havé zet haar carrière in de zorgsector voort en is de nieuwe verantwoordelijke Personeels- en loopbaanontwikkeling bij AZ Sint-Maarten in Mechelen.

Ann D’Havé (52) studeerde in 1986 af als licentiate in de Moraalwetenschap aan de UGent. Haar eerste werkervaring deed ze op als opvoedster in de bijzondere jeugdzorg. Drie jaar later maakte D’Havé de overstap naar HR. Ze stortte zich achtereenvolgens op enkele functies in de payrolling, comp & ben en werd HR-businesspartner in de chemische sector. Later is ze zich, via diverse consultancybedrijven (Stanwick, Hudson en SD Worx), meer gaan toespitsen op werving en selectie en opleiding en ontwikkeling.

De vorige werkgever van de moraalwetenschapster was Zorgbedrijf Antwerpen. Daar heeft ze als manager Loopbaanbeleid en Ontwikkeling een afdeling opgericht met 13 medewerkers. Deze afdeling, die ondertussen ook loopbaancoaches in dienst heeft, biedt een zeer gevarieerd aanbod aan, zowel voor teams als individuen, op het vlak van opleidingen.

Deze maand maakte Ann D’Havé als verantwoordelijke Personeels- en loopbaanontwikkeling de overstap naar AZ Sint-Maarten in Mechelen. Het was een bewuste keuze om in de zorgsector actief te blijven. Alweer zal D’Havé zich focussen op de opleiding en ontwikkeling van zowel teams als individuele loopbanen, en competentiemanagement “met hopelijk snel de uitbreiding naar talentmanagement.”

AZ Sint-Maarten telt momenteel drie campussen (twee in Mechelen en één in Duffel) en heeft zo'n 1500 medewerkers. In 2018 komen deze campussen samen in één nieuw ziekenhuis in Mechelen, dat 660 bedden zal tellen. Uitdagingen genoeg dus voor HR, want een verhuizing betekent nieuw samengestelde teams, nieuwe processen, nieuwe materialen en zo veel meer.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen