< Terug naar overzicht

Ann Doucet HR-directeur bij ASAP

ASAP heeft sinds deze week een nieuwe HR-directeur. Ann Doucent ging er maandag aan de slag.

Ann Doucet (53), afgestudeerd als maatschappelijk assistent, heeft sinds het begin van haar loopbaan heel wat ervaring opgebouwd in HR. De eerste 20 jaar van haar carrière was ze actief in de logistiek, achtereenvolgens bij Cable and Wire Assemblies (1990-1995), Ewals Cargo Care (1996-1999), Ikea Distribution Benelux (1999-2004) en Bose Europe (2004-2008).

In 2008 ging Ann Doucent aan de slag bij Acerta. Eerst als regiomanager voor Limburg en nadien als Corporate Account Manager. In 2017-2018 werkte ze als ad interim personeelsdirecteut bij het OCMW van Hasselt.

Maatschappelijk engagement

Tijdens haar loopbaan maakte Ann Doucet ook tijd voor andere HR-gerelateerde activiteiten. Naast haar hoofdbezigheid beschikt de 53-jarige Doucet over een uitgebreid netwerk, dat ze zal blijven onderhouden. Zo is ze onder andere voorzitter van de raad van bestuur van Intesa en sociaal rechter bij het Arbeidshof in Antwerpen.

“Respectievelijk uit maatschappelijk engagement en om mijn sociaal-juridische kennis up to date te houden”, zegt ze.

Interne én externe focus

"Als HR-directeur in een HR-dienstengroep wacht er een dubbele uitdaging op me. Je hebt namelijk zowel te maken met interne klanten als externe klanten", zegt de kersverse HR-directeur.

Intern ligt de focus op het personeelsbeleid. Medewerkers aansturen, motiveren, ontwikkelen en verankeren, met andere woorden. Maar er gaat evengoed aandacht naar het aantrekken van de juiste medewerkers door een attractief HR-beleid te voeren, waarin de ASAP-filosofie Enjoy your job centraal staat.

Op extern (lees: commercieel) gebied bouwt de kersverse HR-directeur – samen met de andere leden van het directiecomité - mee aan de verdere groei van de organisatie.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen