< Terug naar overzicht

Ann Schoeters werd personeelsdirecteur OPZ Geel

Ann Schoeters is de nieuwe personeelsdirecteur van het Openbaar Psychiatrisch Ziekenhuis Geel. Schoeters zal er een geïntegreerd personeelbeheerssysteem opzetten, competentiemanagement verder ontwikkelen, een vormingsplan uitwerken, doelgroepgericht w

Ann Schoeters (36) gaat niet toevallig aan de slag in de psychische zorgverlening. Ze waardeert de maatschappelijke relevantie van de sector, waarbij wordt uitgegaan van de visie dat iedereen in onze samenleving op gelijkwaardige basis recht heeft op een excellente psychische zorgverlening. Ze ziet het als een uitdaging dat de non-profitsector een specifiek, dynamisch en op maat uitgewerkt personeelsbeleid vraagt. Bovendien zal ze trachten het personeelsbeleid binnen de ziekenhuissector te conformeren aan de overheidsreglementering naar aanleiding van de invoering van Beter Bestuurlijk Beleid binnen de Vlaamse overheid. Daarnaast is ze gemotiveerd om competentiemanagement verder uit te werken, waarbij maximaal rekening wordt gehouden met de diverse doelgroepen die inherent zijn aan de zorgsector.

Voorheen was Schoeters HR-manager bij Toerisme Vlaanderen, waar ze ook de juridische, financiële en logistieke diensten leidde. Tussen 1998 en 2006 was ze kabinetschef van de voorzitter van het Vlaams Parlement, Norbert De Batselier (sp.a). Ann Schoeters is licentiate in de Germaanse Filologie en behaalde een bijzondere licentie Menselijke Ecologie aan de VUB.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen