< Terug naar overzicht

Ann Wynant HR-directeur bij AZ Sint-Maarten

Het AZ Sint-Maarten, dat drie campussen heeft in Mechelen en Duffel, heeft een nieuwe HR-directeur: Ann Wynant.

Ann Wynant (39) is de nieuwe HR-directeur van het AZ Sint-Maarten, een Mechels ziekenhuis met drie campussen, waar meer dan 1500 personeelsleden en 150 artsen werken. Ze wil “een geïntegreerd HR-beleid uitbouwen en implementeren, dat afgestemd is op de missie en de visie, alsook op de operationele doelstellingen van de organisatie.” Tevens wenst ze “een motiverend en inspirerend HR-beleid uit te werken met betrekking tot aanwerving en selectie, training en vorming, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling en marktconforme verloning.”

Wynant is als HR-directeur ook lid van het directiecomité, de ondernemingsraad en het syndicaal overleg op groepsniveau. De licentiate Economische Wetenschappen (UGent, 1990) ging na haar studies aan de slag als adjunct van de directie bij ARGO. Vier jaar later werd ze consultant bij TenderInfo. Na twee jaar koos ze voor het Rode Kruis Vlaanderen. Ze startte er als diensthoofd administratie voor de bloedtransfusiecentra in Oost-Vlaanderen. Daarna groeide ze door tot departementshoofd personeelszaken Dienst voor het Bloed en later tot departementshoofd personeelszaken voor het Rode Kruis Vlaanderen. Na een succesvolle carrière van meer dan acht jaar bij het Rode Kruis, stapte Wynant in 2007 over naar U&I Learning, waar ze tot voor kort HR-manager was.


Hebt u er onlangs ook een collega bij gekregen of treedt er iemand toe tot de directie? Is er in uw zorginstelling een nieuwe personeelsverantwoordelijke, HR-directeur, directeur nursing of medewerker van de HR-afdeling? Laat het ons weten! Wij zorgen voor de redactionele verwerking en u brengt uw zorginstelling onder de aandacht en actualiseert uw netwerk. Uw contact: Daan Nelen, tel. 053/60 56 73, daan@hrsquare.be.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen