< Terug naar overzicht

Ann Wynant
HR-directeur AZ Sint-Maarten

Ann Wynant (39) is de nieuwe HR-directeur van het AZ Sint-Maarten, een Mechels ziekenhuis met drie campussen, waar meer dan 1500 personeelsleden en 150 artsen werken.

Ze wil “een geïntegreerd HR-beleid uitbouwen en implementeren, dat afgestemd is op de missie en de visie, alsook op de operationele doelstellingen van de organisatie.”

Tevens wenst Wynant “een motiverend en inspirerend HR-beleid uit te werken met betrekking tot aanwerving en selectie, training en vorming, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling en marktconforme verloning.”

Wynant is als HR-directeur ook lid van het directiecomité, de ondernemingsraad en het syndicaal overleg op groepsniveau. De licentiate Economische Wetenschappen (UGent, 1990) ging na haar studies aan de slag als adjunct van de directie bij Argo. Vier jaar later werd ze consultant bij TenderInfo. Na twee jaar koos ze voor het Rode Kruis Vlaanderen. Ze startte er als diensthoofd administratie voor de bloedtransfusiecentra in Oost-Vlaanderen. Daarna groeide ze door tot departementshoofd personeelszaken Dienst voor het Bloed en later tot departementshoofd personeelszaken voor het Rode Kruis Vlaanderen. Na een succesvolle carrière van meer dan acht jaar bij het Rode Kruis, stapte Wynant in 2007 over naar U&I Learning, waar ze tot voor kort HR-manager was.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen