< Terug naar overzicht

Carine Vanbrabant rekruteert bij SAGA

Carine Vanbrabant is de nieuwe recruitment manager bij IT-dienstverlener SAGA Consulting Group.

Carine Vanbrabant heeft een HR-carrière opgebouwd binnen de technologiesector. Ze heeft haar ervaring opgedaan bij zowel Belgische als internationale ondernemingen. Bij SAGA zal ze nu instaan voor de zoektocht naar en aanwerving van nieuw talent.

Tegelijkertijd neemt het IT-bedrijf nog twee nieuwe vrouwelijke medewerkers in dienst: Melanie Otersen zal als key account manager het sales team vervoegen. Ze zal zich toeleggen op de uitbouw van het klantenbestand van SAGA binnen onder meer de financiële sector. Katinka ten Ham wordt sales manager Nederland. Zij moet ook SAGA Systems, dat in België sterk staat in het automatiseren van de personeelsopvolging in de zorgsector, in Nederland op de kaart zetten.

SAGA merkt op dat het economisch klimaat verbetert. Het bedrijf stipt tevens aan dat de IT-sector meer vrouwen aantrekt, wat met de aanwerving van deze drie nieuwkomers alvast overtuigend geïllustreerd wordt.

SAGA Consulting Group heeft zijn hoofdvestiging in Zaventem en heeft nog twee andere Belgische vestigingen (Waver en Hasselt).

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen