< Terug naar overzicht

Carl Crevits wordt fiscaal manager bij Claeys & Engels

Advocatenkantoor Claeys & Engels heeft Carl Crevits aangeworven. Hij krijgt de leiding over het fiscaal departement, dat hij verder zal uitbouwen.

Carl Crevits (32) studeerde in 1995 af als licentiaat in de Rechten en volgde nog een tweejarige opleiding fiscaliteit aan de UIA (huidige UA). Hij werd daarna advocaat bij het toenmalige De Bandt-Van Hecke-Lagae, dat later met Linklaters fuseerde tot Linklaters De Bandt. Hij schopte het tot senior associate. Crevits is actief in fiscaal recht en specialiseerde zich in de fiscaliteit in functie van het HR-beleid. Hij adviseert Belgische en internationale ondernemingen bij al hun vragen en geschillen rond internationale tewerkstelling van kaderpersoneel, het opstellen van aandelen- en optieplannen, de fiscale aspecten van pensioenen, de optimalisatie van beloningspakketten of de beëindiging van arbeidsovereenkomsten. Dat werk zet hij verder bij Claeys & Engels, waar hij ook aan het hoofd komt van het fiscaal team.


De komst van Carl Crevits versterkt daarnaast het fiscaal team van de internationale alliantie ius laboris. Ius laboris, dat meer dan 1000 advocaten in 27 landen telt, beschikt over internationale praktijkgroepen rond internationale tewerkstelling van kaderleden en compensation & benefits.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen