< Terug naar overzicht

Caroline Vissers ruilt MenT voor ZNA

Na vijf jaar als consultant rekrutering en selectie bij MenT maakt Caroline Vissers de overstap naar ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen). Ze wordt er coördinator rekrutering en selectie voor de verschillende vestigingen van ZNA.

Caroline Vissers (28) studeerde af als master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven, 2005) en kon vrijwel onmiddellijk aan de slag bij MenT als consultant rekrutering en selectie. Tijdens haar studies liep Vissers al negen maanden HR-stage bij Janssen Pharmaceutica.

Bij MenT was Vissers vijf jaar lang verantwoordelijk voor het rekruteren van bedienden, personeel voor het middenkader en hoger management. Ze voerde ook de selectie uit door middel van competentiegerichte diepte-interviews en persoonlijkheidsonderzoek. Een derde element uit haar jobinhoud was de assessment en development centers van bedienden en testing van arbeiders uitvoeren.

Als coördinator rekrutering en selectie staat Vissers nu voor een nieuwe uitdaging. “In nauw overleg met de leidinggevenden organiseer ik de activiteiten voor rekrutering en selectie voor de verschillende vestigingen van ZNA”, vertelt ze. “Voor de rekrutering van knelpuntfuncties ontwikkel ik samen met mijn collega’s specifieke rekruteringsacties.”

Vissers is ook mee verantwoordelijk voor de externe publicaties en employer branding in diverse media en via de ZNA-webstek. “Na een vijftal jaar consultancy wilde ik wat anders, weliswaar iets waarbij ik kon voortbouwen op mijn ervaring binnen rekrutering en selectie”, legt Vissers uit. “Ik wilde me ook graag verder ontwikkelen op het vlak van employer branding en loopbaanbegeleiding. Deze functie bij ZNA heeft het allemaal. Niet alleen heeft de zorgsector me altijd aangesproken, de grootte en complexiteit van een organisatie als ZNA biedt heel wat uitdagingen.”

ZNA is de grootste zorgverstrekker in België. Het omvat drie algemene en zes gespecialiseerde ziekenhuizen. Er werken 7000 mensen, onder wie 2650 verpleegkundigen, 550 verzorgenden en zo’n 600 artsen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen