< Terug naar overzicht

Danny Nijns nieuwe voorzitter Federgon Interim Management

Danny Nijns volgt Jan Donckers (PMA) op als voorzitter van Federgon Interim Management. Hij zal er de huidige strategie verder zetten en daarbij de nadruk leggen op de verbetering van het imago van interim management en extra inspanningen leveren inzake h

Danny Nijns (51) behaalde een postgraduaat Accountancy en een MBA specialisatie Accountancy (LUC Diepenbeek) en was jaren werkzaam in de bank- en verzekeringsector waar hij verscheidene kader- en directiefuncties uitoefende.

Als interim manager startte Danny Nijns de franchiseketen One price op in België en had hij de leiding over Publicim, een bedrijf actief in communicatie en internationale evenementen.

Vooraleer hij in 2000 in dienst trad bij Robert Half, was Danny Nijns ook gedurende enkele jaren verantwoordelijk voor veranderingsprojecten en de begeleiding van de strategische ontwikkeling bij verzekeringsmaatschappij Zurich.

Bij Robert Half startte Danny Nijns als senior consultant bij de afdeling Interim Management, waar hij instond voor de begeleiding van high-level interimmangement opdrachten. Vandaag is hij divisiemanager van Robert Half Interim Management.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen