< Terug naar overzicht

David Dessers personeelsverantwoordelijke bij CAW Delta

David Dessers verlaat na 12 jaar Corelio en is sinds februari personeelsverantwoordelijke bij het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Delta (CAW Delta).

David Dessers (38) studeerde in 1994 af aan de Sociale Hogeschool in Heverlee, richting Personeelswerk. Hij startte zijn carrière als allround personeelswerker bij Oikonde in Leuven, actief in de sector algemeen welzijnswerk & pleegzorg.

Vier jaar later, in 1998, ging Dessers aan de slag bij multimediabedrijf en uitgever Corelio. Eerst was dat als payroll administrator, dan als payroll specialist en HR-assistent. Sinds 2007 was hij er HR development officer.

Hij was er medeverantwoordelijk voor het performancebeleid voor 1800 werknemers. Hij was er onder meer projectverantwoordelijke voor de implementatie van een elektronisch evaluatiesysteem voor 400 werknemers. Als verantwoordelijke voor het opleidingsbeleid werkte hij mee aan de ontwikkeling van een managementprogramma en legde hij de fundamenten voor een geïntegreerd sales-opleidingstraject.

Nu keert David Dessers terug naar de sector waar hij zijn carrière startte. Sinds februari 2011 is hij personeelsverantwoordelijke voor het centrum algemeen welzijnswerk Delta, kortweg CAW Delta. De organisatie werkt met een 65-tal hulpverleners, verdeeld over twaalf locaties.

In zijn nieuwe managementfunctie ligt de focus ligt op het ontwikkelen van een optimaal personeelsbeleid in functie van de missie en de visie van CAW Delta en dit in samenspraak met de directie. Hij zal er verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouw van de processen en procedures rond werving, selectie en onthaal van nieuwe personeelsleden, payroll en een efficiënte en effectieve loonadministratie, het performance- en opleidingsbeleid en sociaal overleg.

“De afgelopen jaren heb ik in tal van deeldomeinen van HR ervaring opgedaan. Nu is het tijd om deze ervaring te bundelen en met alle ingrediënten zelf een gerecht te maken”, motiveert Dessers zijn carrièrewissel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen