< Terug naar overzicht

Diane Hulsbosch en Jeroen Tondeleir naar ZebraZone Securex

Het team van ZebraZone (Groep Securex) krijgt er twee collega’s bij: Diane Hulsbosch als managing consultant en Jeroen Tondeleir als business development manager.

Diane Hulsbosch (37) studeerde aan de sociale hogeschool in Heverlee (sociaal assistent) en behaalde een licentie in de Communicatiewetenschappen (KU leuven) en een bijzondere licentie HRM (Ehsal).


Na haar studies was Hulsbosch zes jaar lang vormingsverantwoordelijke bij AEP Top Vakantie. In 1998 ging ze werken voor Deloitte Consulting (later Deloitte & Touche HR Services) waar ze een ruime ervaring opbouwde in het uitvoeren van personeelsaudits, tevredenheidsonderzoek, uitwerken van communicatiestrategieën en andere consultingopdrachten.


Bij ZebraZone zal Diane Hulsbosch instaan voor de aansturing van de consultants bij de uitvoering van concrete projecten en voor de kwaliteitsopvolging.


Jeroen Tondeleir (29) is kandidaat Klassieke Filologie (Universiteit Gent). Hij deed eerder werkervaring op als cabin crew training & recruitment assistant bij Virgin Express, als account manager bij jobscareer.be en monster.be, waar hij de on line recruitment tools commercialiseerde en bij Certipost, waar hij instond voor de verkoop van software voor elektronische facturatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen