< Terug naar overzicht

Eddy Verhelst algemeen directeur Huize Eigen Haard

Vanaf januari 2007 wordt Eddy Verhelst (52) algemeen directeur van Huize Eigen Haard in Aarschot, een instelling die aan 240 volwassenen met een handicap kwaliteitsvolle opvang, begeleiding en verzorging aanbiedt. Hij zal er de leiding hebben over 220

De handelsingenieur richting Personeelsbeleid (KU Leuven) Eddy Verhelst (52) startte zijn professionele loopbaan bij Cera Bank, waar hij zich opwerkte tot diensthoofd personeelszaken. In tussentijd volgde hij Personeelsbeleid aan de IPO Ufsia Management School (nu UAMS) en diverse andere HR-opleidingen. In 1987 verliet Verhelst Cera om aan de slag te gaan als diensthoofd Selectie en Training bij SBB Personeelsmanagement, het HR-consultancybureau van de Groep Boerenbond dat in 2001 opging in Acerta Consult.
ABN Amro Bank haalde Verhelst in 1991 binnen als personeelsdirecteur van 325 personeelsleden. Drie jaar later nam zijn carrière een nieuwe wending: tot 1999 zou Verhelst instaan voor het personeelsbeleid van het administratief en technisch personeel (2500 medewerkers) van de KU Leuven. Na deze uitstap in de academische wereld voerde hij vooral opdrachten op korte termijn uit. Zo was hij als directeur HR verantwoordelijk voor het opbouwen van het personeelsbestand en het installeren van de instrumenten voor een operationeel personeelsbeleid van de Belgische Technische Coöperatie, een overheidsorganisatie die ontwikkelingsprojecten in Belgische partnerlanden uitvoert. Daarna begeleidde hij een jaar lang het IT-bedrijf datEdge na een overname en TechTeam Europe als HR Director Europe. Tot voor kort was Verhelst actief als directeur Sociale Zaken van Febeltex, de beroepsfederatie van de Belgische textielnijverheid.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen