< Terug naar overzicht

Els Van Holderbeke diensthoofd HR bij CM

Els Van Holderbeke, tot nog toe diensthoofd op het juridisch departement van de Christelijke Mutualiteiten, stapt over naar HRM. Ze is het nieuwe diensthoofd HR in opvolging van Ilse Janssens, die naar de Groep Emmaüs trok.

Els Van Holderbeke (38) behaalde haar diploma Rechten in 1994. Na haar studie ging ze aan de slag bij ABB-verzekeringen (nu KBC) als juridisch adviseur. Sinds 1999 werkt ze voor de Christelijke Mutualiteiten (CM) als diensthoofd op het juridisch departement (dienst gemeen recht). Ze is er verantwoordelijk voor een 25-tal medewerkers, dossierbeheerders, groepsverantwoordelijken en enkele juristen. Samen met twee andere diensthoofden en de departementsdirecteur stippelt ze het beleid uit van het departement.
Binnenkort staat Van Holderbeke aan het roer van een ander departement: ze wordt diensthoofd HR. Over haar carrièrestap zegt ze: “De stap van een juridisch departement naar HR is niet voor de hand liggend. Maar de laatste jaren was ik als diensthoofd op het juridisch departement al sterk geëvolueerd van een expert naar een people manager. Ik hield overlegmomenten met medewerkers, functioneringsgesprekken, evaluaties en was ook nauw betrokken bij aanwervingen. Daarnaast boeit personeelsbeleid me enorm en krijg ik nu de kans om mee het HR-beleid te bepalen voor ongeveer 5000 CM-medewerkers. Mijn carrièrestap is het bewijs dat interne mobiliteit bij CM geen loos begrip is.”
Van Holderbeke volgt Ilse Janssens op, die vanaf augustus 2008 HR-coördinator is bij Groep Emmaüs.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen