< Terug naar overzicht

Filip Verbrugge (Corelio) is overleden

Vorige zaterdag overleed personeelsdirecteur Filip Verbrugge van Corelio op 49-jarige leeftijd totaal onverwacht aan de gevolgen van een hartstilstand. HR Square en HR Motard delen het diepe verdriet van zijn naasten en collega’s.

In september 2006 promoveerde Filip Verbrugge nog tot Corporate Director Human Resources bij Corelio Media, vroeger Vlaamse Uitgevers Maatschappij, en werd zodoende verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de gehele groep. Hij werkte 23 jaar voor de VUM, waar hij in 1983 begon als selectieverantwoordelijke.
Corelio-ceo Jo Van Croonenborch typeert Filip als volgt: “Het feit dat hij de dag voordien nog volop actief was, maakt het bericht van zijn overlijden des te onwezenlijker. Corelio verliest met Filip een talentrijk en ervaren HRM-directeur. Zijn professionele en open, menselijke aanpak werd geapprecieerd door al zijn gesprekspartners.”
Zijn vriendenkring van HR Motards - waarvan hij zonder twijfel het trouwste, betrouwbaarste en meest gedreven lid was - kende Filip als een bijzonder aangename persoon, vol van humor, geïnspireerd in het uitzetten van trips en zeer verantwoordelijk als piloot. De hele groep is zwaar aangeslagen. We zullen altijd met Filip blijven rijden, in het hoofd en het hart.
De begrafenisplechtigheid heeft plaats in de kerk van Sint-Egidius, Gemeenteplein,
Groot-Bijgaarden op zaterdag 20 januari om 10.30 uur en wordt gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Ternat.
U kunt uw medeleven betuigen via het online rouwregister op http://www.corelio.be/rouwregister. Alle berichten zullen na de uitvaartplechtigheid worden overhandigd aan de familie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen