< Terug naar overzicht

Geert Vercaeren naar Deloitte

De professionele dienstverlener Deloitte heeft Geert Vercaeren benoemd tot senior manager van de Human Capital-praktijk.

Vercaeren was eerder aan de slag als consultant voor Arinso, PricewaterhouseCoopers en IBM. Hij adviseerde in die hoedanigheid grote bedrijven waaronder Hewlett Packard, Fortis, Nissan, Siemens, NMBS, Inbev, Roche en Belgacom.

Het Human Capital-team, waarin Geert Vercaeren senior manager wordt, maakt deel uit van de consulting-divisie van Deloitte. Het bestaat uit een 20-tal specialisten die diensten en advies verlenen op het vlak van HR-strategiebepaling, HR-transformatie, veranderingsmanagement en organisatieperformantie.Geert Vercaeren is van opleiding handelsingenieur. De eerste stappen in zijn professionele carrière zette hij bij de Belgische en Nederlandse vestiging van Arinso. Daar deed hij onder meer ervaring op met de implementatie van diverse SAP HR-modules. Daarna stapte hij over naar PwC. Voor die organisatie vervulde hij verscheidene adviesopdrachten. Zo tekende hij voor de NMBS een nieuwe IT-organisatie uit, herstructureerde hij de HR-administratie van HP in Europa, het Midden-Oosten en Azië, en ontwierp hij een HR Masterplan voor Inbev.Van januari 2003 tot juli 2005 werkte Vercaeren voor IBM Business Consulting Services. Daar stelde hij zijn knowhow ter beschikking van bedrijven als Belgacom, Nissan en Tiense Suiker.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen