< Terug naar overzicht

Guy Buyens, directeur AZ Jan Portaels

Het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels in Vilvoorde heeft een nieuwe algemeen directeur: de 47-jarige arts Guy Buyens. Van januari tot einde maart werd hij in die functie nog bijgestaan door dokter Bart Van Daele.

Geboren en getogen in Vilvoorde, heeft de nieuwe directeur grote affiniteit met de stad. Hij was de voorbije jaren vooral actief als arts in de farmaceutische industrie en in de biotechnologie, waar hij leidinggevende functies vervulde. Buyens vindt het nu belangrijk mee te kunnen werken aan een ambitieus plan om het regionaal ziekenhuis verder uit te bouwen en de gezondheidszorg in de regio te verbeteren.
Twee jaar geleden oogde de toekomst van AZ Jan Portaels veel minder rooskleurig. Begin 2007 werd dokter Bart Van Daele aangesteld als architect van een 'strategisch genezingsplan' om een faillissement af te wenden. Van Daele wist het tij langzaam maar zeker te keren. Bestuur, medische raad en vakbonden gaan nu voluit voor de bouw van een nieuw ziekenhuis, waarvan de locatie nog moet worden bepaald.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen