< Terug naar overzicht

Ilke Aerts en Lieve Bussels nemen dagelijkse leiding Vialegis op

Vialegis heeft een nieuw operationeel management. Ilke Aerts is de nieuwe managing director en Lieve Bussel director.

Vialegis, dat zich als kantoor voor executive search en werving en selectie uitsluitend toelegt op het invullen van juridische functies, heeft een wissel doorgevoerd in het management. Sinds 1 januari 2008 heeft oprichter Hugo De Maertelaere zijn functie als managing director en de daarbij horende operationele verantwoordelijkheden overgedragen om zich te concentreren op nieuwe perspectieven en opportuniteiten voor Vialegis, waarbij ook over de grenzen wordt gekeken. De dagelijkse leiding van Vialegis wordt voortaan verzekerd door Ilke Aerts en Lieve Bussels.

Ilke Aerts (34) treedt in De Maertelaeres voetsporen als de nieuwe managing director. Sinds 2005 was ze als consultant bij Vialegis verantwoordelijk voor werving en selectie. Ze behaalde haar licentiaatsdiploma in de rechten aan de KU Leuven en voltooide het MBA-programma aan de Vlerick Leuven Gent School voor Management. Ze beschikt over een ruime ervaring in de juridische wereld als advocaat aan de Brusselse en Gentse balie en als wetenschappelijk medewerker aan de KU Leuven.

Lieve Bussels (36), die tot dusver de verantwoordelijkheid opnam over het legal interim-management, wordt director. Bussels is licentiate Rechten, voormalig advocate en gewezen commercieel consultant en officemanager in de uitzendsector.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen