< Terug naar overzicht

Jos Mestdagh wordt directeur personeelsbeleid Algemeen Ziekenhuis Sint Jozef Turnhout

Jos Mestdagh zegde de consultancy vaarwel en wordt verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Jozef in Turnhout. Hij zal er het eigene van de social profit leren begrijpen en waar mogelijk en zinvol de beste praktijken uit

Jos Mestdagh (41) is licentiaat Klinische Psychologie (UG) en behaalde enkele jaren geleden een master in HRM aan De Vlerick Leuven Gent Management School. Hij was gedurende meer dan drie jaar outplacementconsultant bij Curriculum Plus (nu Right Management Consultants) en gedurende zes jaar recruitment & development manager bij Computer Sciences Corporation (CSC). Vooraleer hij overstapte naar de social sector was Mestdagh HR business consultant bij KPMG Consultants, het huidige Unisys Consulting.


Het Algemeen Ziekenhuis Sint Jozef telt meer dan 700 werknemers en staat voor de uitdaging de omslag te maken naar een zorggestuurde organisatie. Ook de personeelsprocessen moeten die wijziging mee gestalte geven en uiteindelijk de zorggestuurde ziekenhuisorganisatie mee ondersteunen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen