< Terug naar overzicht

Kim Adriansens van Nissan naar UZ Brussel

Kim Adriansens is sinds 1 augustus de nieuwe coördinator HR Business Partners in UZ Brussel. Daarvoor was hij gedurende bijna twee jaar HR-manager bij Nissan Belgium.

Kim Adriansens (37) is master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (K.U.Leuven, 1999). Een eerste werkervaring had hij als trainer en projectcoördinator bij Obelisk Netwerk. Daarna werkte hij twee jaar als training en recruitment coördinator bij KPN Belgium en anderhalf jaar als recruitment manager bij United Technical Solutions. In 2003 koos Adriansens voor de job van recruiter bij mobiele telefoonoperator Proximus. Na een jaar volgde een promotie tot HR Service Center manager en in april 2008 werd hij HR Business Partner. Van september 2008 tot april 2010 was Adriansens HR-manager voor Nissan Belgium, dat zo'n 70 medewerkers telde. Hij zorgde o.a. voor de lokale implementatie van het Europese personeelsbeleid.

Het takenpakket van Kim Adriansens als coördinator HR Business Partners in UZ Brussel omvat heel wat verantwoordelijkheden. Adriansens: "Ik sta in voor de opstart en de uitbouw van de HR Business Partner-afdeling. Dit houdt tevens in dat ik een team van Business Partners aanstuur met expertise in werving en selectie, ontwikkeling en inzet van middelen in het beheer van het personeelskader en de planning. Daarnaast verleen ik samen met mijn team HR-ondersteuning aan leidinggevenden en hun rechtstreekse medewerkers en lever ik een bijdrage in de verbetering van HR-processen en procedures."

UZ Brussel telt momenteel ongeveer 3200 medewerkers en ontving het label van 'Top employer' 2010.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen