< Terug naar overzicht

Lieve Verelst en Katty Scheerlinck regiodirecteur bij Unique

Unique Interim benoemde recent twee nieuwe regiodirecteurs.

Lieve Verelst (46) genoot een opleiding graduaat Management Moderne Talen aan het Sint Lodewijckxinstituut in Antwerpen. Ze begon haar carrière als HR-assistent bij het Europees coördinatiecentrum van non-woven specialist Chicopee, een divisie van de Johnson & Johnson-holding. Later werd ze personal assistant bij executive search bureau Egon Zehnder.

In 1994 werd Lieve Verelst personnel manager van het coördinatiecentrum en Europees hoofdkantoor van SCA Packaging. Ze assisteerde er niet alleen de vice-president HR in het opzetten van trainingen voor high potentials, maar stond ook in voor de werving en selectie van personeel en de integratie in België van expatriates.

Voor Verelst in 2004 in dienst trad bij Unique als district manager Kempen-Limburg, was ze gedurende vijf jaar werkzaam als office manager bij een ander uitzendkantoor.

Bij Unique wordt Lieve Verelst als regiodirecteur verantwoordelijk voor de districten Brussel, Kempen/Limburg en Luik/Waals Brabant.

Katty Scheerlinck (43) staat als regiodirecteur in voor de districten West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Henegouwen. De licentiate Germaanse Filologie (KU Leuven) is al sedert 1985 in dienst bij Unique. Ze begon als uitzendconsulente (kantoor Kortrijk), werd vervolgens office manager, eerst in Aalst, later in Gent en droeg sinds 2000 als district manager de verantwoordelijkheid over de Oost-Vlaamse kantoren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen