< Terug naar overzicht

Mario Naeye senior organisatieadviseur bij UZ Gent

Na twaalf jaar als departementshoofd Personeel & Organisatie zet Mario Naeye een logische stap in zijn loopbaan als senior organisatieadviseur bij UZ Gent.

Mario Naeye (46) is licentiaat Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (Universiteit Gent, 1991). Nadien studeerde hij Kunstwetenschappen (1993) en in 2003 behaalde hij een master in Management van Overheidsorganisaties.

Naeye startte zijn loopbaan als klinisch psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg, maar koos al vlug voor een carrière binnen HRM. In 1994 ging hij aan de slag als selectieadviseur bij Selor, toen nog het ‘Vast Wervingssecretariaat’.

In 1996 stapte hij over naar het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap om de selectieprocedures voor contractuele personeelsleden te professionaliseren (lees: te depolitiseren) en om de interne arbeidsmarkt op te zetten. Tot 2003 was hij aan de slag bij de Vlaamse Gemeenschap. Hij doorzwom er verschillende waters: van selectieadviseur, over verantwoordelijke van de payroll van een departement, tot adviseur HRM, vorming en organisatieontwikkeling bij het departement Bestuurszaken.

In 2003 verliet Naeye de Vlaamse overheid en ging hij aan de slag bij het Universitair Ziekenhuis Gent. Hij kreeg er de opdracht een nieuw departement P&O op te richten en een modern personeelsbeleid te ontwikkelen, alsook om een zware reorganisatie van het ziekenhuis te begeleiden.

Na twaalf jaar een trekkende en leidende rol op te nemen als HR-manager van het UZ Gent, zet Naeye een doelbewuste en logische stap in zijn loopbaan als senior adviseur organisatiebeleid. Zijn opdracht bestaat erin om een nieuw organisatiebeleid te ontwikkelen, en mee te werken aan een nieuw en breder stakeholdermanagement, een nieuwe organisatiestructuur en een nieuwe positionering van het UZ Gent in het ziekenhuislandschap.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen