< Terug naar overzicht

Nieuw bij Armonea: Michel Verdier (HR) en Kristel Goffin (Communicatie)

In de nieuwe verzorgingsonderneming Armonea werden Michel Verdier aangesteld als HR-directeur en Kristel Goffin als coördinator Communicatie.

Armonea ontstond in mei 2008 uit het samengaan van de privérusthuisgroepen Van den Brande en Restel. Beide familiebedrijven zijn al decennialang actief in de seniorenzorg en hebben samen meer dan veertig centra, verspreid over het hele land. In de nieuwe onderneming staan 2000 medewerkers elke dag ten dienste van 4000 bewoners. Daarmee werd Armonea een van de belangrijkste privézorgverstrekkers in de seniorensector.
In de verdere uitbouw van Armonea werd beslist om Michel Verdier en Kristel Goffin aan te trekken als respectievelijk HR-directeur en coördinator Communicatie. Michel Verdier bouwde zijn loopbaan op in de reis- en hotelbusiness (TUI), waar hij alle facetten van HRM doorliep. Als HR-directeur zal hij het personeelsbeleid van armonea stroomlijnen en verder ontwikkelen. Kristel Goffin wordt verantwoordelijk voor de externe en interne communicatie van de groep. Zij brengt een ruime ervaring mee vanuit de bedrijfswereld (Janssen Pharmaceutica, Kluwer) en belangenorganisaties (Voka, FOS).
Info: Kristel Goffin, 0475/81.61.87, kgoffin@armonea.be, www.armonea.be

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen