< Terug naar overzicht

Peter Catry HR-directeur Rode Kruis Vlaanderen

Peter Catry was sinds 2007 directeur Personeel & Organisatie van het Wit-Gele Kruis Antwerpen, maar werd in november 2011 HR-directeur van Rode Kruis Vlaanderen.

Peter Catry (37) behaalde eerst een master in de Sociale Wetenschappen aan de KU Leuven. Hij vulde dit aan met een postgraduaat Bedrijfsbeleid en een master in de Human Resources aan Vlekho Brussel.

Hij begon zijn loopbaan als commercieel en uitzendconsulent bij Randstad Interlabor en was van 1998 tot 2001 arrondissementeel verantwoordelijke en bewegingssecretaris voor de toenmalige CVP. Hij keerde nog even terug naar de uitzendwereld als kantoormanager bij Tènce Interim & Selection, maar nam in 2002 de functie van diensthoofd Personeelszaken op in het Sint-Vincentiusziekenhuis Antwerpen. In 2007 werd Catry directeur Personeel & Organisatie van het Wit-Gele Kruis Antwerpen, dat toen ongeveer 900 medewerkers telde.

In november 2011 maakte Catry de overstap naar Rode Kruis Vlaanderen. Hij werd er aangetrokken door de mogelijkheid om mee te kunnen werken aan de verdere professionalisering van de organisatie. De belangrijkste doelstellingen in zijn huidige functie zijn de verdere optimalisatie van de interne HR-werking en de opbouw van een talentbeleid.

Sinds 2009 is Peter Catry eveneens docent HRM aan KH Leuven.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen