< Terug naar overzicht

Philippe De Bock van Chiquita naar Telenet

Philippe De Bock zegt na anderhalf jaar de bananenproducent Chiquita vaarwel en wordt senior HR Business Partner bij Telenet.

Philippe De Bock (41) zette zijn eerste stappen in de wereld van HR bij American Express waar hij in 1988 aan de slag ging en in tot 1994 Human Resources Executive werd benoemd.

Na een tussenstop als HR-manager bij Cummins Diesel, werd De Bock in 1999 HR Director bij Belgacom, achtereenvolgens bij de divisies Skynet, Home Business Solutions en Group Talent Management.

Na ruim vier jaar verliet hij de Belgacom-groep om de functie van Global Talent Management Expert bij DHL op zich te nemen. Aan deze samenwerking kwam sneller dan verwacht een einde, omwille van het feit dat alle mondiale functies van Brussel naar Bonn werden verplaatst.

Vanaf februari 2005 verleende Philippe De Bock als Global HR Business Partner wereldwijd HR-ondersteuning aan de supply chain-organisatie van bananenproducent Chiquita. Hij maakte er ook deel uit van het managementteam.

Philippe De Bock is sociaal assistent (Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie, Gent) en volgde bijkomende opleidingen aan onder meer UAMS, De Vlerick School, Henley Management College en Insead.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen