< Terug naar overzicht

Pieter Vleugels projectverantwoordelijke HR bij Verso

Pieter Vleugels is projectverantwoordelijke bij de Vereniging voor Social Profit Ondernemingen (Verso).

Pieter Vleugels (28) behaalde in 2009 aan de KU Leuven een master Arbeids- en Organisatiepsychologie. Onmiddellijk na zijn studies ging hij aan de slag als psycholoog bij het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten. Hij was er onder meer verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor verschillende HR-projecten, onder andere over spontaan solliciteren en het ontwikkelen van een jobwebsite.

Sinds januari 2013 is Pieter Vleugels projectverantwoordelijke HR bij Verso. Hij is er het aanspreekpunt voor kleinere social-profit-organisaties voor alles wat met HR te maken heeft. Hiervoor zal een online-instrument ontwikkeld worden, een nieuwsbrief en een reeks workshops georganiseerd worden.

“Het project kadert binnen het vierde Vlaams Intersectoraal Akkoord (VIA). Dit project kan echt het verschil maken door het aanreiken van praktische instrumenten en het uitwisselen van kennis en best practices”, zegt Vleugels.

Verso, De Vereniging voor Social Profit Ondernemingen, is de intersectorale werkgeversorganisatie van social-profitwerkgevers. De vereniging neemt deel aan het Vlaams sociaaleconomisch overleg en behartigt de belangen van de werkgevers uit de social-profitsectoren. Verso vertegenwoordigt 18 werkgeversfederaties uit de privé- en publieke social-profitsector: gezondheidszorg, welzijnssector, sociaal-cultureel werk, aangepaste tewerkstelling, onderwijs en mutualiteiten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen