< Terug naar overzicht

Ruth Verlinden werd HR-directeur Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Ruth Verlinden ging aan de slag als directeur HR en Interne Communicatie voor Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. In april nam ze deze functie over van Dominique Desombere. Hij werd op 11 oktober diensthoofd HR bij het Nationaal Multiple Sclerose Centrum in Mel

Tot voor kort was Ruth Verlinden (35) HR-verantwoordelijke op het wereldwijde hoofdkantoor van AB InBev en had ze een sleutelrol in de verhuizing naar New York. Voorheen was ze als HR-manager actief bij Banksys en Origin (Atos Worldline). Ze studeerde af aan de KU Leuven als arbeids- en organisatiepsycholoog en volgde een master in Bedrijfskunde aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

"Ik heb expliciet gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een sector met veel groeimogelijkheden. ZNA zet op alle vlakken in op een betere ondersteuning van het zorgproces. Het verder uitbouwen van HR was een kans die ik niet kon laten liggen. Mijn opdracht bestaat er eveneens in om een brug te slaan tussen het HR- en het communicatieteam, zodat onder meer de interne communicatie en de communicatie van ZNA met de arbeidsmarkt worden versterkt", aldus Ruth Verlinden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen