< Terug naar overzicht

T-groep trekt twee nieuwe medewerkers aan

Peter Van der Auwera en Marc Huybrechts hebben, ter ondersteuning van de snelle groei, het team van T-groep vervoegd. De eerste als Business Development Manager, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en genereren van nieuwe business voor de uitzenddivisi

Peter Van der Auwera (42) is vertrouwd met HR-dienstverlening. Zijn eerste werkervaring deed hij op bij bussenbouwer Van Hool als sales & marketing support voor de Franse markt. Van 1990 tot 1994 was hij verbonden aan het onderzoeks- en studiecentrum van het VEV. Daarna werd hij gedurende zes jaar business unit manager bij Tijd Academie. Als product development manager-editor bij Wolters Kluwer, was Van der Auwera vervolgens verantwoordelijk voor de redactionele eenheid HR Management. Het afgelopen jaar was Van der Auwera regionaal directeur Antwerpen-Mechelen bij het VKW.

Peter Van der Auwera is licentiaat TEW (LUC) en Business Economics (Universiteit Antwerpen). Daarnaast behaalde hij onder meer postgraduaten in HR-management en Marketing Management (Ehsal).

Marc Huybrechts (47) volgde een biologisch-farmaceutische opleiding maar kwam na verscheidene aanvullende opleidingen (o.a. CIB Brussel) eind van de jaren 1980 in de ICT terecht. Hij deed de voorbije 15 jaar ruime ervaring op bij onder meer Banksys, AT&T Europe en Xeikon. Hij was ook network operations manager bij KPMG Belgium. Bij T-groep zal hij zich toeleggen op netwerking en het projectmatig ondersteunen van IT-implementaties.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen