< Terug naar overzicht

Thomas De Wulf volgt Olivier Onghena op als algemeen directeur Ormit

Thomas De Wulf is de nieuwe algemeen directeur van Ormit België. Hij volgt Olivier Onghena op, die sinds 1999 aan het roer van Ormit België stond. Onghena wordt managing partner bij Kaleido Consulting.

Thomas De Wulf (33) begon zijn carrière in de telecomsector alvorens Ormit bij de opstart in België te vervoegen. Hij kwam bij Ormit in januari 1999 als één van de eerste managementtrainees in België. Na zijn managementtraineeship had hij er diverse commerciële en managementposities. Hij was twee jaar talent development manager en vijf jaar business relations manager. In die functie werd hij ook lid van het managementteam van Ormit België. Hij wordt nu ook adjunct-directeur van de Ormit Groep.
De Wulf heeft een ingenieursdiploma aan de Universiteit Gent behaald en volgt momenteel een MBA aan de Vlerick Leuven Gent Management School.
Ormit is een dochter van het beursgenoteerde Ordina en heeft zich gespecialiseerd in management development.
Ormit werft na een intensief selectietraject ambitieuze personen aan voor een periode van drie jaar om hen te ontwikkelen tot het management van de toekomst. Gedurende deze ontwikkelperiode voeren ze managementopdrachten uit. Na de ontwikkelperiode bij Ormit nemen de klanten hen in dienst. Ormit heeft vestigingen in De Bilt (Nederland) en Brussel. De groep telt 230 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen