< Terug naar overzicht

Valerie Thoen als HR-manager van DIP naar Partena OZV

Valerie Thoen startte op 15 september als HR-manager bij Partena - Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen. Voordien was Thoen werkzaam bij DIP Consulting.

Valerie Thoen is licentiaat in de Politieke en Sociale Wetenschappen (UG) en volgde via Open Universiteit enkele modules bedrijfspsychologie. Ze startte haar carrière in 1996 bij BLOSO. Daarna werkte ze in de opleidingsbranche bij het Institute for International Research (IIR) waar ze zich voornamelijk toelegde op HR-thema's (interne communicatie, balanced scorecard...). De jongste vijf jaar was Thoen HR-consultant bij DIP Consulting Group, een dochter van SD Worx. Bij DIP nam ze voornamelijk geïntegreerde werving- en selectieprocedures voor haar rekening evenals interne evaluaties en assesments.
Bij Partena - Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen neemt Thoen dus een algemene HR-functie op. Die organisatie is het resultaat van een fusie begin dit jaar tussen het Partena ziekenfonds en het Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen. Het nieuwe Partena OZV maakt deel uit van de Groep Partena en telt ongeveer 200 medewerkers. De belangrijkste opdrachten van Valerie Thoen zijn de harmonisering van de twee organisaties, het verder ontwikkelen en implementeren van HR-processen en het verzorgen van de interne communicatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen