< Terug naar overzicht

VDAB heeft nieuwe communicatiemanager en woordvoerder

Sinds 1 april 2010 is Carry Van Middel de communicatiemanager van de VDAB. Zij stroomlijnt de interne en externe communicatie. Tegelijkertijd werd Anneke Ernon aangesteld als woordvoerder. Zij is de contactpersoon voor de pers.

Carry Van Middel groeide door uit de eigen rangen van de VDAB. In 1989 startte ze als instructeur burotica bij de VDAB-beroepsopleiding in Antwerpen. Midden jaren negentig stroomde ze als projectmedewerker door naar de pas opgerichte dienst communicatie, waar ze al snel een bijzondere aandacht ontwikkelde voor interne communicatie.

In 2000 werd Carry Van Middel expert communicatie voor de provincie Antwerpen. Een goed gestroomlijnde interne communicatie vindt ze de basis voor een solide en uniforme bedrijfscommunicatie. Elke medewerker is immers een ambassadeur voor de VDAB als organisatie, vooral in een samenleving waarin de communicatie steeds sneller stroomt en meer en meer informatie de wereld in gaat via persoonlijke media zoals e-mail, Facebook en LinkedIn.

Anneke Ernon is de nieuwe woordvoerder van VDAB. Ze is afgestudeerd in Communicatiewetenschappen (KU Leuven) en startte haar loopbaan in de priv├ęsector in enkele communicatiefuncties.

In 2001 zette Anneke Ernon de stap naar de VDAB, eerst als lesgever Nederlands aan anderstaligen en later als trainingsmanager in het VDAB-competentiecentrum van Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen