< Terug naar overzicht

Eerste editie Postgraduaat Recruitment, Search en Selection een schot in de roos

Vandaag start het eerste Postgraduaat Recruitment, Search en Selection. Dit postgraduaat combineert een praktijkgerichte opleiding met een theoretische onderbouw. De nadruk ligt op rekrutering, search en selectie.

Deze domeinen worden geplaatst in het ruimere kader van het HR-beleid. Academische, praktische en juridisch-deontologische sessies wisselen elkaar af. Deze eerste editie belooft meteen een voltreffer te worden.

“De cursus was in geen tijd volzet en we hebben zelfs geïnteresseerden op de wachtlijst moeten plaatsen”, vertelt Katia Campo, departementshoofd Handelswetenschappen van Lessius. Zowel ervaren cursisten als jonge starters hebben zich ingeschreven.

“In de veelheid aan HR-opleidingen ontbrak nog de focus op rekrutering, search en selectie. Het grote succes van dit initiatief maakt onmiddellijk duidelijk dat er vraag naar was. Ook de evolutie op de arbeidsmarkt verklaart het succes van deze opleiding. De juiste match bij een aanwerving wordt voor bedrijven meer dan ooit cruciaal en hiervoor moet je kunnen terugvallen op experts”, vertelt Ann Cattelain, Coördinator van de sector Recruitment, Search en Selectie bij Federgon.

Gezien het grote succes wordt volgend academiejaar het postgraduaat opnieuw georganiseerd. Het postgraduaat richt zich naar cursisten uit zowel de private, social profit als publieke sector.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen