< Terug naar overzicht

Eindelijk BBT en BBK Geestelijke Gezondheidszorg en Psychiatrie

De Koninklijke Besluiten met de criteria en de voorwaarden voor het verkrijgen van een bijzondere beroepstitel en een bijzondere beroepsbekwaamheid Geestelijke Gezondheidszorg en Psychiatrie werden op 15 mei gepubliceerd.

De BBT en BBK treedt in werking vijf maanden na de publicatie ervan, dus op 15 oktober. Wie in aanmerking komt voor de bijzondere beroepstitel of beroepsbekwaamheid kan alvast de nodige attesten verzamelen om een dossier op te stellen. Meer info hierover op www.nvkvv.be.

Het aanvraagformulier en nodige bewijsstukken moeten worden gestuurd naar de Erkenningscommissie. Voor een bericht over de eigenlijke erkenning van de aanvrager is het momenteel nog even wachten, omdat de Erkenningscommissie pas opnieuw van start kan gaan na de publicatie van haar nieuwe samenstelling in het Belgisch Staatsblad.

De volgende nieuwe BBT’s en BBK’s zitten nu nog in de pijplijn: BBK palliatieve zorg, BBK in de evaluatie en behandeling van pijn, BBK wondzorg en BBT operatiezaalverpleegkundige.

Bron: NVKVV

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen