< Terug naar overzicht

Fusies in de zorginstellingen: expertise uit de praktijk

De laatste vijf jaar volgden de fusies tussen zorginstellingen elkaar in een razendsnel tempo op. De redenen voor schaalvergroting zijn talrijk: rendabel worden, specialiseren of investeren in de nieuwste technologie. De impact ervan is groot, want een fusie heeft een immense weerslag op élk onderdeel van een organisatie: financiën, huisvesting, dagelijkse praktische organisatie, personeelsbeheer, administratie, enz.

Kennis en expertise zijn nodig om een organisatie op een succesvolle wijze doorheen een fusie te loodsen. De ervaring van deskundigen is van onschatbare waarde in de voorbereiding, uitvoering of nazorg van een fusie.

Op 17, 19 en 23 april brengt SD Worx op drie locaties fusiedeskundigen samen. Zij belichten het thema ‘fusies in de zorginstellingen’ vanuit diverse invalshoeken. Deelname is gratis. Meer info? Contacteer Ron Tielemans, account manager SD Worx Zorgsector, tel. 0479/791.572.


Praktische informatie

- 17 april in PC Dr. Guislain te Gent; 19 april in UZ Brussel te Jette; 23 april in Aldhem Hotel te Grobbendonk.

- telkens van 12 uur (ontvangst met broodjeslunch) tot 16.30 uur (receptie)

- programma: Edwin De Borggraeve en Bea Van Praet (juridische consultants SD Worx) over het juridisch kader, Jan Van Raes (personeelsdirecteur UPC KU Leuven) over Fusies en ‘The Illusion of the Quick Fix’, praktijkgetuigenissen van Jan Deleu (algemeen directeur AZ Groeninge) op 17 april, Tom De Munter (HR-directeur AZ Heilig Hart) op 19 april en Michel Vanderborght (personeelsdirecteur Group GVA) op 23 april.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen