< Terug naar overzicht

Ga mee naar het grootste HR-evenement van 2013

Elk jaar vormt het congres van de Amerikaanse Society for Human Resource Management (SHRM) het hoogtepunt van de HR-evenementen. In 2013 vindt het congres en de bijhorende handelsbeurs plaats in Chicago van zondag 16 tot en met woensdag 19 juni. HR Square zal er weer bij zijn én organiseert de deelname ook voor zijn leden. Interesse? Stuur zo vlug mogelijk een mail naar: bert@hrsquare.be.

Het jaarlijks congres van de Society for Human Resource Management (SHRM), de Amerikaanse beroepsorganisatie voor de HR-professionals, vond in 2012 plaats in Atlanta. Met meer dan 15.000 deelnemers, zowat 300 sprekers en workshops én een handelsbeurs met ruim 600 exposanten, die ook nog eens hun lezingen en workshops organiseren, is dit veruit het gekste, grootste, maar ook meest interessante HR-evenement van het jaar.

De sprekerslijst was indrukwekkend met onder meer voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice, managementgoeroes als Malcolm Gladwell en Jim Collins, en stevige masterclasses met toppers als Patrick Lencioni en Teresa Amabile.

Van zondag 16 tot en met woensdag 19 juni 2013 wordt het SHRM-congres en handelsbeurs georganiseerd in Chicago. HR Square trekt erheen van zaterdag tot en met woensdag. Exclusief voor leden organiseren we reis, verblijf en deelname. Voor een exacte prijs is het nog een beetje vroeg, maar u moet allicht rekenen op ongeveer 4000 euro.

Hebt u interesse om mee te gaan. Laat de volgende dagen iets weten! Stuur een mail naar: bert@hrsquare.be. Ontdek mee de nieuwste trends, onderzoeken en diensten in de HR-wereld.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen