< Terug naar overzicht

Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs nu al schot in de roos

Traditiegetrouw vindt nu donderdag (de vierde donderdag van oktober) het Gala van de Vlaamse HR-Ambassadeurs plaats. Organisator Rony Hoebeke heeft zelfs een numerus clausus moeten instellen om de kwaliteit te kunnen handhaven. Zonder die ingreep zouden er gewoonweg te veel HR’ers op het evenement geweest zijn.

In 1996 vond het evenement voor het eerst plaats. Samen met zijn collega’s-bestuurders van het toenmalige VDP Oost-Vlaanderen nam Rony Hoebeke het initiatief om kwaliteitsvol HR voor te stellen op een gala. Sinds 2005 is dat driejaarlijkse evenement een jaarlijks succes geworden. Ondertussen zijn de HR-Ambassadeurs immers uitgegroeid tot de belangrijkste trofee in het Belgische HR-landschap.
Dat is zeker ook te danken aan de objectiviteit en professionaliteit van de jurering. Een representatief comité (afgevaardigden van de partners van het event, van beroepsverenigingen, van de academische wereld en van de vakbladen) krijgt de opdracht kandidaturen voor te dragen en finaal een ambassadeur aan te wijzen.
Het ambassadeurschap hoeft ook niet noodzakelijk toegewezen te worden aan één man of vrouw, maar kan evengoed een bedrijf, organisatie, een project zijn.
En nu maar afwachten wie dit jaar de ambassadeurs worden. Donderdagavond weten we meer… Wie op het gala zelf is in het ICC Gent, hoeft niet te wachten. Wij brengen het nieuws uiteraard ook meteen. Later verneemt u nog (veel) meer over de winnaars. Wie wordt de opvolger van Volvo Cars Gent (2006) en Colruyt (2007)?

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen