< Terug naar overzicht

Handhygiëne en omgaan met MRSA

De vzw Anker organiseert op 16 december een vorming over omgaan met MRSA in woonzorgcentra. Tijdens deze namiddag wordt gefocust op de procedure 'infectiebeleid' en de implementatie ervan binnen zorgorganisaties. Daarnaast informeert deze vorming over de risico's van zorginfecties en het belang van preventie.

De zorginspectie zal naar aanleiding van gevoerde campagnes extra aandacht geven aan het infectiebeleid in woonzorgcentra. Welke procedures, voorzorgsmaatregelen en afspraken heeft men gemaakt in de organisatie? Wat zijn de aandachtspunten? Hoe kan men zorginfecties voorkomen? Het belang van een goede handhygiëne, preventie van MRSA en tal van algemene maatregelen die men kan nemen in het kader van preventie, maar ook de verplichte melding van infectieziekten en de registratie van infecties komen aan bod.

Deze vorming vindt plaats in het Huis van de Bouw, Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde, op maandag 16 december 2013 van 13.30 tot 16.30 uur. Deelnameprijs is 85 euro, excl. btw, incl. syllabus. Info en inschrijving op www.ankervzw.be.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen