< Terug naar overzicht

HR in de social profit: volg advies- en inspiratiesessies

De Vereniging voor Social Profit Ondernemingen (Verso) lanceert twee nieuwe initiatieven om kleine social-profitorganisaties te ondersteunen bij hun medewerkersbeleid: de HRwijs-adviessessies en inspiratiesessies. Beide initiatieven richten zich expliciet op kleine organisaties uit de social profit en starters in HR.

Op 12 december maakt u tijdens twee inspiratiesessies kennis met een actueel HR-onderwerp: 'Omgaan met veranderingen' en 'Personeelsgesprekken voeren'. Beide thema's worden ingeleid door een expert, gevolgd door twee inspirerende cases uit de social profit. De deelnameprijs bedraagt 50 euro voor één sessie en 75 euro voor twee sessies, broodjeslunch inbegrepen. De sessie vindt plaats in Antwerpen.

Op 3 december biedt Verso HRwijs aan directie en stafmedewerkers van kleine social-profitorganisaties de mogelijkheid om een adviesgesprek te voeren met een expert. Elke organisatie krijgt 1 uur één-op-één advies en kan deelnemen aan twee praktijkgerichte workshops. De deelnameprijs bedraagt 30 euro per organisatie, broodjeslunch inbegrepen. Voor die prijs kan elke organisatie twee deelnemers inschrijven. De sessies vinden plaats in de fairtrade belevingswinkel ‘De 3 wijzen’, Kerkstraat 5, 8520 Kuurne (West-Vlaanderen).

Verso werkt voor de adviessessie samen met EPO2, een dienstverlening van Groep Ubuntu. De inspiratiesessies worden georganiseerd in samenwerking met HR Square.

Meer informatie over het volledige programma en de inschrijvingsmogelijkheden is te vinden op www.hrwijs.be. Verdere info: Pieter Vleugels, projectverantwoordelijke HR bij Verso, 02/739.10.77, pieter.vleugels@verso-net.be.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen