< Terug naar overzicht

HR-managers fietsen voor het goede doel

Op zondag 21 september 2008 vindt de FWOR Classic plaats, een fietstocht als steun voor het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek naar Ruggenmergletsel. HR Square roept zijn lezers op om die dag samen te fietsen in en rond Erpe-Mere, thuishaven van de redactie en uitvalsbasis van de FWOR Classic.

Op zondag 21 september wordt de FWOR Classic georganiseerd, een organisatie van de Gunter Verbraekel Foundation. FWOR staat voor het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek naar Ruggenmergletsel. De organisatie ontstond vijf jaar geleden als een initiatief van het toenmalige Pioneer Erpe-Mere, een productiefabriek voor autoradio’s, waar het personeel zich wilde inzetten voor het goede doel in het kader van het social responsibility programme van de onderneming. Zowat twintig ex-Pioneer-medewerkers zijn nu nog steeds aanwezig om de organisatie in goede banen te leiden.

Naar aanleiding van het vijfjarige jubileum willen we dit initiatief meer weerklank geven. Het team van HR Square wil alvast zelf present zijn én roept de lezers op om mee te komen fietsen. Vraag ook een delegatie van uw bedrijf en kom fietsen. Het is ontspannend én we kunnen netwerken met de HR-collega’s…

Programma
Er is voor elk wat wils:
 • Een wegrit van 45 en van 90 km. Vertrek tussen 8 en 10 uur.

 • Een mountainbiketocht van 30 en van 60 km. Vertrek tussen 8 en 10 uur.

 • Een familietocht van 25 km. Vertrek tussen 12 en 15 uur.

 • Een mountainbiketocht voor kinderen. Vertrek om 15 uur (met begeleiding).


 • Plaats
  Vertrek en aankomst: cafetaria van sporthal Steenberg
  Oudenaardsesteenweg 458 in Erpe-Mere (bij het gemeentehuis)

  Inschrijvingskosten
  5 euro per deelnemer. Dat geld gaat integraal naar FWOR.

  Doel
  Het FWOR stort deze inkomsten door aan professor Schoenen, die het onderzoek leidt aan de universiteit van Luik.
  U kunt ook sponsoren door aankoop van een professionele wieleruitrusting van Bioracer (die de ‘marge’ doorstort naar het FWOR). Dat pak krijgt u voor 55 euro (terwijl het een winkelwaarde heeft van 120 euro). Te bewonderen op www.fwor.be.
  En u kunt ook een bijdrage storten op het rekeningnummer van FWOR: 424-3126061-62 (een fiscaal attest wordt bezorgd).

  HR Square wil er een leuk, sportief en sociaal geëngageerd evenement van maken. Geef alvast een seintje als u komt aan: redactie@hrsquare.be. Misschien kunnen we wel samen vertrekken? We houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief en website.

  Lees meer over

  Geef als eerste een reactie

  Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
  < Terug naar overzicht

  U zoekt, u vindt !

  HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

  Word nu lid !
  Geniet van de voordelen