< Terug naar overzicht

HR Square strikt Dave en Wendy Ulrich voor uniek seminarie

Op dinsdag 8 mei 2012 spreken Dave en Wendy Ulrich op een HR Square-seminarie in België. Wij blijven de absolute wereldtop in HRM naar u toe brengen, met een op uw maat uitgewerkt programma!

Op 23 juni 2011 trad Lynda Gratton op voor meer dan 250 deelnemers in Metropolis Antwerpen, een organisatie van HR Square. Op de gezaghebbende ranglijsten van meest invloedrijke managementdenkers wordt ze in één adem genoemd met haar Amerikaanse collega Dave Ulrich, dé absolute autoriteit in HRM.

Met zijn HR-rolmodel en zijn pleidooien om van HR een businesspartner te maken, is professor Dave Ulrich uitgegroeid tot dé HR-autoriteit wereldwijd. Hij wordt veelvuldig geciteerd en zijn naam circuleert in diverse opleidingen, maar hij geeft slechts zelden zelf een seminarie. HR Square is dan ook bijzonder verheugd en trots dat hij op onze uitnodiging ingaat. Op dinsdag 8 mei 2012 zal hij het hebben over ‘The Why of Work and the How of HRM’.

Op dit HR Square-seminarie spreekt ook zijn vrouw Wendy Ulrich, een psychologe gespecialiseerd in het creëren van betekenis, betrokkenheid en engagement op het werk. Net als haar partner, heeft ze een academische loopbaan uitgebouwd aan de universiteit van Michigan en adviseert ze talloze concerns en organisaties.

Laat deze exclusieve gelegenheid niet onbenut: hou 8 mei 2012 de volledige dag vrij en verneem de nieuwste inzichten over de arbeidswereld en HRM rechtstreeks van de absolute top. Later meer erover…

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen