< Terug naar overzicht

KluwerConnexion zet professionele publicaties on line

Via de website KluwerConnexion krijgen de abonnees van de Kluwer-vakpublicaties directe toegang tot hun cd-rom. Tegen einde 2003 zal een veertigtal cd-roms on line beschikbaar zijn, ook inzake sociaal recht en HRM.

Dankzij het on line plaatsen van de vakpublicaties moet de gebruiker niet langer zelf upgrades uitvoeren. Dat moest in sommige gevallen tot twaalf keer per jaar gebeuren. Kluwer citeert het voorbeeld van een grote klant met een vijftiental vestigingen. Elk van deze vestigingen kreeg jaarlijks meer dan 100 cd-roms toegestuurd. De extra werktijd die dit voor de IT-afdeling veroorzaakte was aanzienlijk, omdat zij jaarlijks meer dan 1500 cd-roms moest installeren. Dat klusje valt nu dus weg.

Aan de interface van de cd-roms werd niets gewijzigd. Het is evenmin de bedoeling van de uitgever om de uitgave van cd-roms voor zijn elektronische publicaties stop te zetten.
Om toegang te krijgen tot de informatie, heeft de gebruiker de keus tussen een login met bijhorend paswoord, of toegang via een intranet met automatische login. Er zijn permanent twee webservers on line om ook op piekmomenten de aanvragen te kunnen verwerken. Een firewall beschermt de integriteit van de informatie.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen