< Terug naar overzicht

Laat studenten uw vormingsbehoeften onderzoeken

De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School (voorheen VLEKHO business school), partner in de HUB (Hogeschool-Universiteit Brussel) willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast!

Van docente Veronika Wuyts (Telenet) krijgen de studenten de opdracht een reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn in de periode van 1 december 2008 tot 15 april 2009 een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om een collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.
In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start, People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen

Contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@gmail.com


In HRSquare 49 verscheen hierover een artikel met Veronika Wuyts rond het in kaart brengen van opleidingsbehoeften. Bent u abonnee, dan kunt u het artikel online lezen!


Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen