< Terug naar overzicht

Laat studenten vormingsbehoeften in uw organisatie analyseren

De studenten van het postgraduaat HRM van de Brusselse business-school Vlekho zoeken uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er een gratis consultancy aan vast.

Van docente Veronika Wuyts (Telenet) kregen de studenten de opdracht de reële vormingsbehoeften in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn in de periode van 1 februari tot 1 mei 2008 een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om een collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: KPMG, IWT, NMBS, Kind & Gezin, De Post, Pfizer, Vion, Koninklijke Militaire School, Virga Jesse-ziekenhuis, Imec, Manpower, Randstad, Start People, Vlaamse Gemeenschap en Syntra West.

Voor informatie en vragen, contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@telenet.be.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen